Proč jsou lidé v diskuzích tak zabednění?

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Noovo 10. 12. 2007 09:41

jannnn: ano tohle je jasny dukaz inteligence, nekterych nasich spoluobcanu :roll:

lidi jsou na vladu tak ***** (neni se cemu divit), ze uz je jim jedno co vypusti z ust...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Voloda_N 11. 12. 2007 00:17

kdyz se chci pobavit, otevru si diskuzi na novinkach :)
Voloda_N
Čtenář

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 11. 12. 2007 00:44

No k tem diskuzim k novinam.
V breznu se mi zabil kamarad na lyzich. :cry: Psali o tom na seznamu. A ty prispevky co tam ty lidi (asi spis deti) psali.... bylo mi z toho zle. Oni se tomu primo vysmivali. Me tedy do smichu nebylo. :cry: Vim, ze to je subjektivni, ale co je to za lidi, kteri pisou, ze ten kluk byl debil, kdyz najel do stromu, kdyz ho vubec neznali a ani neznali souvislosti.
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod podrzpapir 11. 12. 2007 16:12

Voloda_N píše:kdyz se chci pobavit, otevru si diskuzi na novinkach :)

to já se tam nechodím pobavit ale nas.. ehm naštvat, ono je to už asi ve mě že si některý věci až moc beru - občas se i snažím jim to vysvětlit jak se věci mají, ale (hlavně u politiky a ekonomiky) to snad ani chápat nechtějí
podrzpapir
Čtenář

Odeslat příspěvekod Pickun 11. 12. 2007 18:06

Hej, presne tak, vzdycky me jenom naserou.
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lu.kas 12. 12. 2007 09:05

Ve me to vzdycky vytvori pocit, ze ziju v narode tvorenym z vetsiny krete*y... :twisted: Opravneny?
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Voloda_N 12. 12. 2007 22:37

rozhodne nema cenu nekomu na diskuzich typu novinky neco vysvetlovat. Staci nahodne otevrit a uvidite hned, ze pisatel si nepamatuje svuj predchozi prispevek nebo v horsim pripade neumi moc cist a z kontextu mu vypadava kazde treti slovo..
Voloda_N
Čtenář

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 15. 12. 2007 05:48

Jak se říká - debil vychová zase jen debila. Když se k tomu přidá falešný pocit internetové anonymity, tak se jejich debilita projeví naplno a pak plodí takové "duchaplné" bláboly.
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Bungo 15. 12. 2007 12:33

Nema to cenu se na novivky divat. Jsou tam jen provokateri, deti a lide co tematu stezi rozumi, ale hraji si na nejvetsi odborniky. Drtiva vetsina lidi by se IMHO nedokazala postavit a rizt svuj nazor osobne a verejne do oci. Holt, bohuzel, anoymita internetu ma sva uskali a toto je jedno z nich.

Sam jsem sice uz vyhral na novinkach par diskusi, ale jelikoz se mi zda, ze je to tam boj s hlouposti (a vetrnymi mlyny), tak uz tam prispivam POUZE, kdyz se vyskytne nejaky zvlast zajimavy nazor - at uz s nim souhlasim, ci nikoliv...
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 26. 12. 2007 18:50

:hm proč se říká ODS-ákům bolševici?Prostě proto,že se tak chovají.Význam slova bolševik je v tom,že chce více,rusky "bólše".Chce prostě všechno a je jedno,jestli je rudý nebo modrý.Bolševici jsou lidé bez zábran,ochotni jít za cílem zíslat majetek a moc a to za každou cenu.Morákla jde stranou.Bolševici neuznávají opozici a jiné názory,kdo má jiný názor,ten je podplácen a pokud by se nedal podplatit,tak je znemožněn jinak,intriky jsou mocná zbraň.Dříve bylo normální zavírat do vězení a popravovat,dnes jsme dál,takže se používají skrytější metody,ale cíl je stený.
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FAN. 26. 12. 2007 19:07

jannnn.......pokud jsi neměl před listopadem 89,aspoň 25 let,tak to nikdy nepochopíš.
Já už dávno říkám ODS "Komunisti v modrém"
FAN.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Andrew_R 26. 12. 2007 19:15

FAN.: Tak se o tom rozepiš, dostaň to ze sebe :)
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 26. 12. 2007 22:39

Diskuse na Novinkách jsou vskutku kosmické. Ale ani ten nejultimátnější blb z Novinek nemá na toho trotla z aktualne.cz, který se maskuje pomocí proxy serverů, střídá nicky (nejčastěji si říká Modrá chřipka), píše zásadně verzálkami a bez ohledu na diskutované téma kopíruje do diskusí Většinou tak 2-3 druhy textů o podnikatelských vyděračích, zotročovaných pracujících umírajících na rakovinu a pod... Znáte ho?
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod jannnn 26. 12. 2007 23:20

Nezname, na aktualne nechodime, chceme ukazky :D
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 27. 12. 2007 10:54

Rád pár příkladů poskytnu:
Pokud to vypadá, že jsem některý ze screenshotů nakopíroval omylem dvakrát, není to pravda - stačí se podívat na datum a čas příspěvku ...

Článek: Schengen je ráj, libují si obchodníci ( http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/do ... ?id=517090 )

Obrázek
Obrázek
Obrázek
----------------
Článek: V Česku přibývá benzínek, staví hlavně velcí hráči ( http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/zi ... ro5531_0_3 )

Obrázek
-------------

Článek: O lesnických pracích nebude rozhodovat jen cena ( http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/do ... ?id=517293 )

Obrázek
Obrázek
-------------

Článek: Online: Sledovali jsme dění v ulicích Prahy 11.11.2007 ( http://admin.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=513657 )

Obrázek
Obrázek
-----------

Článek: Ruská novinářka propuštěna z psychiatrické léčebny ( http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev ... ?id=489782 )

Obrázek
Obrázek

A dalo by se pokračovat ...
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka