Proč jsou lidé v diskuzích tak zabednění?

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod jannnn 9. 12. 2007 15:05

Já nestačím žasnout, jací jsou lidi s odpuštěnim dementi. Dostávají mě různé komentáře na netu. Když si odmyslím takové ty fanatické výkřiky, nechápu, jak jich může být tolik mimo a používát naprosté nesmysly. Nevadí a neudivují mě nadávky hodné 5. třídy - modré straky, Paroprase, Tupolánek, odSS,...

Ale co prostě nechápu, jak může někdo napsat takové nesmysly jako:

Roko-lánek - nebylo náhodou Roko krycí jméno Paroubka? Bylo. A proč se to tedy používá s Topolánkem místo s Paroubkem?

Modří bolševici - Zas nechápu základ. ODS je pravice, tak jací bolševici? Že jsou tam někteří členové, co byli i za starého režimu aktivní? Jsou, ale v jiných stranách taky a víc. Tak co je na tom špatně?

Chápete to někdo? Já se rád poučim :-) Případně dozvím nějaké další vtipné spojení.
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod Noovo 9. 12. 2007 16:50

jannnn píše:
[b]Modří bolševicii/b] - Zas nechápu základ. ODS je pravice, tak jací bolševici? Že jsou tam někteří členové, co byli i za starého režimu aktivní? Jsou, ale v jiných stranách taky a víc. Tak co je na tom špatně?e/quote]

spatne je na tom to, ze by tam v tech prevlecenejch kabatech byt nemeli...a nerikat, ze je v jedne strane prevlecenych rudochu min...proste tam jsou a byt by tam nemeli...tecka
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod podrzpapir 9. 12. 2007 16:53

Já to ale taky nechápu. Někteří lidé jsou asi snadno zmanipulovatelní a zfanatizovatelní aniž by se jen pokusili použít to co nosí v hlavě. Jestli chceš další příklady tak jen zajedu na diskusi na Novinky.cz a hodim ti jich sem hned několik.
podrzpapir
Čtenář

Odeslat příspěvekod jannnn 9. 12. 2007 17:08

Noovo píše:
jannnn píše:
Modří bolševicii/b] - Zas nechápu základ. ODS je pravice, tak jací bolševici? Že jsou tam někteří členové, co byli i za starého režimu aktivní? Jsou, ale v jiných stranách taky a víc. Tak co je na tom špatně?e/quote]

spatne je na tom to, ze by tam v tech prevlecenejch kabatech byt nemeli...a nerikat, ze je v jedne strane prevlecenych rudochu min...proste tam jsou a byt by tam nemeli...tecka
A? hlásají snad něco "bolševického"? Ne. Tak proč jsou tak nazýváni?

podrzpapir: jojo, tam je to vždy výkvět.

Ale co mě tam pobavilo:

[b]Premiér Topolánek havaroval jako spolujezdec na rallye

Názory, které lidé považují za kvalitní
927 hlasů - Jestli on ten Topolánek jako navigátor pořád nehlásil jen vpravo, vpravo... :)
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod Noovo 9. 12. 2007 17:16

jannnn: protoze jsou to srabici, kteri se akorat prevlekli, ale u koryta zustali stejne...
no nic...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod jannnn 9. 12. 2007 17:20

Můžeš mně jmenovat někoho, kdo z nich byl u koryta před 89???
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod Calhoun 9. 12. 2007 17:30

jannnn píše:Že jsou tam někteří členové, co byli i za starého režimu aktivní? Jsou, ale v jiných stranách taky a víc. Tak co je na tom špatně? /quote]

Je na tom spatne to ze clovek ktery prevleka kabaty podle toho jak se mu to hodi a meni nazory podle toho jak moc velky zisk mu z toho kapne je bezpaterni a naprosto a zcela neduveryhodna svine. Takovy clovek nema v politice co delat a mimo jine i prave proto ze je politika v CR takovych smejdu plna to tady vypada jako to vypada. A naprosto nezalezi na tom o jake strane a jakych lidech se bavime. Clovek co za komunistu maval rudou knizkou, budoval socializmus a hned jak citil ze komunisti konci tak otocil a zacal se angazovat v pravici ma jako clovek asi stejnou hodnotu jako ti co za WWII nadsene zdravili v Praze Hitlera a udavali svoje sousedy gestapu a v 45tem kdyz se situace otocila spalili vlajky s hakovejma krizema a zacali si hrat na odbojare (a ze takovejch bylo) :? .
Calhoun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jannnn 9. 12. 2007 17:32

Ale já je neomlouvám :-) Já se jen divím, proč zrovna ODS je nazývána bolševickou stranou, když k tomu má snad ze všech nejdál :-)
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod arwinexwixton 9. 12. 2007 17:33

právě to asi bude ten důvod
uhmm...
arwinexwixton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 12. 2007 17:33

ještě že politiku neřeším... :hm
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Calhoun 9. 12. 2007 17:38

jannnn píše:Ale já je neomlouvám :-) Já se jen divím, proč zrovna ODS je nazývána bolševickou stranou, když k tomu má snad ze všech nejdál :-)!/quote]

Treba prave proto ze o sobe tvrdi ze jsou pravicova strana tam tihle byvali bolsevici nejlip vyniknou :-). V KSCM se takovi ztrati a v CSSD taky prece jen zapadnou lip.

Jinak diskuze na Novinkach a tamni navstevnici jsou opravdu kapitola sama pro sebe ... o tom zadna :-).
Calhoun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 9. 12. 2007 19:08

sranda musi byt :)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Case 9. 12. 2007 21:15

Já Paroprase naprosto nesnáším, je to skoro obsese, antiparoubkovský fanatismus, radši bych volil ďábla než Paroubka. Kdybysme sečetli čísla písmen jeho jména, tak by nám nepochybně vyšlo 666 (určitě nějakým způsobem ano). Myslím, že je původem všeho zla ve světě. A nemyslím, že je na mých postojích něco výrazně v nepořádku.. :mrgreen:

Ostatně soudím, že Paroubek musí být zničen...
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod Weslo 10. 12. 2007 07:47

náhodou na novinky nedám dopustit - člověk se pobaví a poučí o svých bližních :)

v principu je hlavní problém internetová anonymita - bez té by takových výlevů významě ubylo
Weslo RepRezent® vegetarián a odpůrce týrání zvířat ©
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jannnn 10. 12. 2007 08:54

Člověk nestačí zírat :D :
Obrázek
jannnn
Přeborník

Další stránka