Jak by jste řešili nezaměstnanost?

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Noovo 9. 1. 2008 13:28

ale ja je nehodlam provokovat...proc nemuzu vyjadrit vuci nim nazor...myslim, ze k tomu uz nemam co dodat...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlazy 9. 1. 2008 14:29

Noovo píše:ale ja je nehodlam provokovat...proc nemuzu vyjadrit vuci nim nazor...myslim, ze k tomu uz nemam co dodat...
Ano každý by měl mít právo vyjádřit svůj názor vůči čemukoliv nebo komukoliv. Není ale jedno jak kdo ten svůj názor vyjádři. Myslím, že vše se vždy dá vyjádřit slušně bez toho aby se tím nutně muselo urážet někoho jiného ke komu se nemá příliš velké sympatie. Píšeš, že je nehodláš provokovat, ale mohla by ses alespoň trochu zamyslet nad tím jak by se na to co zde píšeš dívali ti cikáni kdyby to zde četli.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 9. 1. 2008 14:45

vlazy: urcite bych byla dcerou smrti :lol:
jinak se nevyjadruji nijak prehnane vulgarne, da se to vyjadrit jeste vulgarneji ja se vyjadruji jen realisticky...

jinak diky za diskuzi, takovym je na foru malo...

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlazy 9. 1. 2008 14:55

Noovo: Ohledně toho jak se zde ve fóru vyjádřuješ hlavně vůči cikánům by se asi dalo velmi hodně diskutovat, ale nemá příliš význam se ohledně toho do nekonečna dohadovat. Myslím, že cikáni by na to jak se ohledně nich vyjádřuješ měli úplně jiný názor neš ho máš ty.
vlazy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 9. 1. 2008 15:12

vlazy: no tak to je logicke, kdyz jsou protistrana...navic socialne slabsi nadavaji jeste vic statu, ze jim dava male davky, ze jsou to hrozni chudaci, ze zijou v tak hroznych podminkach...takze kazda strana ma jiny nazor...

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlazy 9. 1. 2008 15:18

Noovo píše:vlazy: no tak to je logicke, kdyz jsou protistrana...
Ano, logické to je a proto je třeba vždy než se k něčemu vyjádřiš i logicky nad tím přemýšlet.
vlazy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod michal-18 4. 8. 2008 15:04

Každý by měl mít právo být nezaměstnaný a mít se dobře. Myslete na lidi, kterým se pracovat nechce. Já také nemám práci rád. Každý není toho názoru, že bez práce nejsou koláče. Proto bych zavedl tzv. nepracovní důchod pro mladé.
michal-18
Čtenář

Odeslat příspěvekod Michal P 4. 8. 2008 16:29

Toho jsme si již všimli na Finexpertu :arrow: Chci být nezaměstnaný!
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod cumel30 4. 8. 2008 22:56

Poznám kopec ľudí,ktorý nemajú džob a jazdia na porsche a ženách,tomu sa hovorí biznis bez námahy.Ale väčšinou sa nedožívajú vysokého veku. :-l
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod michal-18 13. 8. 2008 02:10

Mimochodem proč furt chcete něco "řešit"? Ideálního stavu 100% pracujícího lidu nikdy nedosáhnete. Stejně jako nevyrobíte ideální hmotný bod ve fyzice nebo růné jiné teoretické extrémy, nebudete mít ani všechny lidi v práci. Nikdy. Je to přirozená součást života.
Můžete sice úplně zrušit podporu, ale dočkáte se vyší kriminality. Opravdu to chcete? :shock:
Co se v mládí naučíš, to ve stáří zapomeneš.
michal-18
Čtenář

Odeslat příspěvekod aquarkko 13. 8. 2008 11:32

100 % ne, ale je nejlepší, aby ta nezaměstnanost byla co nejnižší
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod xmms 13. 8. 2008 17:15

To se dá řešit třeba zvyšováním mezd, aby vůbec mělo smysl do práce chodit. Pokud by si někdo zhoršil svou životní úroveň tím, že nastoupí do práce (jak už to často bývá), není se čemu divit vysoké nezaměstnanosti.
Vždycky bude někdo lepší než ty. A krysám se nikdy nevyrovnáš. Nikdy!
xmms
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Andrew_R 13. 8. 2008 17:26

michal-18 píše:dočkáte se vyší kriminality. Opravdu to chcete? :shock:

Dnes tito lidé žijí z daní pracujících, těm peníze vezme - pod pohrůžkou násilí - stát. To je evidentní krádež. Pokud by daně nebyly, tedy ani přídavky by nebyly, a nezaměstnaní následně kradli, nic se nezmění - budou stále brát těm stejným :-))
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mareq0 13. 8. 2008 18:30

Svrhnout nenáviděný režim nebo emigrovat :D
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 13. 8. 2008 20:27

michal-18 píše:Mimochodem proč furt chcete něco "řešit"? Ideálního stavu 100% pracujícího lidu nikdy nedosáhnete.

100% zaměstnanost nikdo neche, ale 6% nezaměstnanost je trochu víc a těch 18% v některých regionech je katastrofa. Kdyby bylo všude okolo 4%, tak by to bal paráda. Při 4% by nepracovali jen ti kteří opravdu nechtějí, z toho romové v čr jen 2%. Vyšší nezaměstanost je trochu krize. Ale pořád je to lepší než to bylo. 10% a podobně....

xmms píše:Pokud by si někdo zhoršil svou životní úroveň tím, že nastoupí do práce (jak už to často bývá), není se čemu divit vysoké nezaměstnanosti.

Pokud člověk nemá práci dva roky, tak dejme tomu. Ale pokud je bez práce třeba pět let, tak bych mu napařil povinně veřejné prospěšné práce ať je státu za ty své prachy užitečný. A to bez ohledu na barvu pleti.
Mně se svého času taky vyplatilo nepracovat. Když jsem nepracoval tak jsem měl 16 tisíc měsíčně a kdybych šel do práce tak bych dostal tak okolo 9 tisíc.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka