Co k tomu říct? Reforma ODS = ožebračení středních a nižších vrstev.
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Andrew_R píše:MgX píše:Jak se třídy rozdělili? Jako na chytré a hloupé, špinavé a čisté, bohaté a chudé? To mně tak trochu připadá, jako třídní boj v novém-sorry. Ale teď Ty jako zástupce třídy ,,bohatých, vzdělaných, čistých ....." hlásáš, že to ...ci]musíme pochopitt/i].
A není dělené do tříd ten nejlepší podmět ke vzdělávání lidí?Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ally píše:Už po revoluci slibovali, že do deseti let se budeme mít jak Rakušáci. Navíc doteď se mohutně rozhazovalo a teď se zase honem dohání, kde to ušetřit. Každá vláda to žene jiným směrem a je to na houby.m/quote]
FAN. píše: .........Při mém příjmu,bych si měl" asi "polepšit o 1% ...........HURÁÁÁÁÁ!.............JÁ sú tak ščasnééé!!/quote]
Andrew_R píše:ally píše:Už po revoluci slibovali, že do deseti let se budeme mít jak Rakušáci. Navíc doteď se mohutně rozhazovalo a teď se zase honem dohání, kde to ušetřit. Každá vláda to žene jiným směrem a je to na houby.m/quote]
Takže budeš vše vztahovat k spousty let starým nesmyslům?
Dnešní ideální politik je takovýto: neprosazuje reformy, občas nějaké populistické slajdy a sem tam to chce přihodit nějakou tu stovku ala sociální dávka. /quote]
.............jen aby ten údajně velký dluh nebyla tak trochu, jen blamáž(strašidlo) na voliče.Magistr Kelly píše:FAN. píše: .........Při mém příjmu,bych si měl" asi "polepšit o 1% ...........HURÁÁÁÁÁ!.............JÁ sú tak ščasnééé!!/quote]
Vzhledem k těm megadluhům co po sobě zanechali socani v rámci kupování si hlasů bude velké štěstí pokud neskončíme jako ....Argentina../quote]
FAN. píše:Magistr Kelly píše:FAN. píše: .........Při mém příjmu,bych si měl" asi "polepšit o 1% ...........HURÁÁÁÁÁ!.............JÁ sú tak ščasnééé!!/quote]
...............podle EU ta naše zadluženost patří mezi nejmenší v EU.a/quote]
Také mám ty obavy, navíc když vidíte, na jaké ukrutné p*čoviny jsou peníze prakticky v neomezené výši a zase jak nejsou peníze ani na základní věci ...FAN. píše:jen aby ten údajně velký dluh nebyla tak trochu, jen blamáž(strašidlo) na voliče.o/quote]
jannnn píše:Takže já se připojím jenom s malou poznámkou, že mně osobně se ty reformy zdají příliš měkké. Jenže bohužel žijeme v zemi, kde lidi nejsou ochotní se ani trošku dočasně uskromnit pro budoucí růst.n/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků