Radary v ČR

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Pepinoo 27. 5. 2007 09:26

Vše podstatné o protiraketové obraně a radarech.

http://www.radarbrdy.cz/

:!: :!:
Pepinoo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Michal P 27. 5. 2007 20:21

...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod FAN. 27. 5. 2007 21:32

.....tak vidíte,půjdete mladí spátky na vojnu :tleskani a na dva roky,ať je sranda. :wink: Stálo vám to zato volit ODS? :hm :mrgreen: :mrgreen:
YETI 1.4 TSI Outdoor elegance green tec - oranž terrakotta.
FAN.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Michal P 27. 5. 2007 22:18

no u mě by se to týkalo spíš syna
Naposledy upravil Michal P dne 28. 5. 2007 05:05, celkově upraveno 1
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Andrew_R 27. 5. 2007 22:41

ODS je pro radar, to někteří asi nechápu více jak jednu věc najednou :)
...když už se někdo rozhodl brát vážně, že odmítnutí způsobí potřebu povinné vojny, tak za to můžou spíš ti, co nechtějí radar, ne? Nebo je to moc složité? Nebo prostě řeknu univerzální větu - ODS to tu všechno rozkradli?
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lukecz 27. 5. 2007 22:45

Já bych šel na vojnu docela rád 8) Škoda, že jsem místo Univerzity obrany zvolil Přírodovědu :(
Barman v Nočním klubu* Pauza.cz

šťastně vdaný za Snížka
Call of Duty :UO player
Lukecz
Barman v Nočním klubu

Odeslat příspěvekod Andrew_R 27. 5. 2007 22:51

To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hekrhy 27. 5. 2007 23:19

nemuzu si pomoct, na politiku nikdy moc nereaguju, ale ten Sasa...? on je vazne takovy trouba jak se vsude prezentuje? vi ten chlapec, ze zijeme v roce 2007? ze tu neni totalita? ze uz mu uz davno neexistuje NSDAP? ze NATO je severoatlanticka aliance a ne USA? ze pan bush je tak trochu fanaticky ubozak, ktery by tak velkou zemi pod sve vedeni dostat nemel? ze nasi sousede na zapade jsou nemci a ne amici? trosku urovnat v hlave by to chtelo...
a ubohe vykriky, ze nam zavedou povinnou branou sluzbu...to byl opozdeny vtrip, ze? navic od chudaka, co ani nebyl odveden (kdovi proc) :pozor2 :tleskani
hekrhy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pepinoo 28. 5. 2007 05:07

Zpřetrhání spojeneckých svazků v rámci NATO by mohlo vést i k obnovení povinné vojenské služby v Česku, řekl vicepremiér Alexandr Vondra (ODS) v souvislosti s debatou o vybudování protiraketového štítu USA v Česku a Polsku.Zavedení profesionální armády v ČR bylo možné právě proto, že země postavila svoji obranyschopnost a bezpečnost na spojeneckých svazcích, připomněl Vondra. "Samozřejmě můžeme říct teď ne, ale takové odmítnutí může mít své konsekvence. Mimo jiné se v budoucnosti nedá vyloučit, že bychom museli obnovit povinnou vojenskou službu kupříkladu," řekl vicepremiér.
http://lidovky.zpravy.cz/tiskni.asp?r=l ... _domov_hlm
Pepinoo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FAN. 28. 5. 2007 08:13

.......teda mi osobně radar nevadí,ale odmítnutí radaru určitě nebude znamenat,zpřetrhání spojeneckých svazků v rámci NATO. Je to jen zase strašení :tleskani lidí(mladých),ODS nedělá nic jiného jenom straší,(volby),ví co na lidi platí. Tak samo to dělali komouši,tím neříkám že ODS je nedemokratická. Ale zachází s lidmi jak s hlupáky!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pozor2
FAN.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 28. 5. 2007 08:23

vcera vecer ve zpravach jsem slysela, ze Vondra prohlasil, kdyz nebude radar, tak se opet zavede vojna:)) coz bych zatim nebrala tak vazne...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 28. 5. 2007 09:03

To jsem četl v novinách...a připadá mi to jako strašení lidí. Kampani a propagaci se nevěnují, tak aspoň budou lidi strašit.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Weslo 28. 5. 2007 10:44

hekrhy píše:nemuzu si pomoct, na politiku nikdy moc nereaguju, ale ten Sasa...? on je vazne takovy trouba jak se vsude prezentuje?

jo je - stejně jako všichni ostatní - bohužel i to je demokracie
Weslo RepRezent® vegetarián a odpůrce týrání zvířat ©
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FAN. 28. 5. 2007 13:02

........jistě že to nemyslel vážně,prostě straší především mladé lidi! :roll: Chce je opít rohlíkem a to je hanebné,to je politika minulých let! :pozor2
FAN.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 30. 5. 2007 21:28

Slyšel jsem v rádiu poznámku k Vondrovi, že díky tomu, že byl velvyslancem ve státech, měl možnost důkladně poznat, co to je za násilnickou roztahovačnou pakáž. A když nepřijmeme to jejich ultimátum, tak se z toho všichni pomějeme. Že prý neexistuje pravděpodobnost odmítnutí, protože takovéto "nabídky na záchranu" se neodmítají. Jinak bude osa zla prodloužena a nám opravdu nezbyde nic jiného, než obnovit povinnou základní vojenskou službu, nebo rovnou vyhlásit všeobecnou mobilizaci.
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka