[quote="Pavel Mareš";Case: Média jsou vždy poplatná režimu a správně manipulují s veřejným míněním. /quote]
A co na to tvůj psychiatr?
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Neni mi to jedno. A proto pujdu k volbam, abych zapricinil odchod tech hajzlu, co to takle po*srali.GUTIERE píše:Tak ja ti dam taky priklad.Firma Kapsch a mytne!Za zastaraly system utraceno zbytecne nekolik mld.Co ty na to rikas?Kdyz ti neni jedno co se v tomhle state deje.
Case píše:[quote="Pavel Mareš";Case: Média jsou vždy poplatná režimu a správně manipulují s veřejným míněním. /quote]
A co na to tvůj psychiatr??/quote]
GUTIERE píše:Ja byl taky volit a jsem realista,mysli ze je celkem jedno kdo tam sedi(krome KSC)vse je az na nejake rozdily o tom samem.
..............přesně tak, zaměstnanec který volí pravici je sám proti sobě! Málo kdo si to uvědomujechenovak píše:GUTIERE píše:Ja byl taky volit a jsem realista,mysli ze je celkem jedno kdo tam sedi(krome KSC)vse je az na nejake rozdily o tom samem.
Takoví voliči zavinili to co u nás dneska je !
Pro svoji lenost něco nastudovat, něco si zjistit dostanou do srabu i ostatní - celý národ !
Tady se potvrzuje to co jsem tu někde četl - že Češi vlastně žádné vlastenectví a žádnou hrdost mít nemohou, protože odjakživa byli jen německou menšinou.
Přisluhovali Němcům, fašounům a Rusům a dnes přisluhují USA !
Toulal jsem se nějaký čas po Evropě a sousedům jsme jako národ k smíchu !!
A já se ani nedivím. Slyšel jsem třeba takové názory, že je prý k na Češích k popukání, když si ničí sociální výhody, pro které oni léta bojují, proč u nás zaměstnanci volí pravici a ne levici.
Říkali mi : Pravice je pro majitele a levice pro zaměstnance - a těch je většina, proto by měla vládnout levice - protože má mandát od většiny zaměstnanců. Levice která hájí jejich zájmy ať chtějí, nebo ne - a ˇ4eši si to prý ani neuvědomuj. "Und ti čestí idioten" (říkali oni) "volí pravici a využívají výhod, které pro ně vybojuje levice"![]()
Takoví jsou Češi !m/quote]
FAN. píše:chenovak píše:GUTIERE píše:Ja byl taky volit a jsem realista,mysli ze je celkem jedno kdo tam sedi(krome KSC)vse je az na nejake rozdily o tom samem.
Takoví voliči zavinili to co u nás dneska je !
Pro svoji lenost něco nastudovat, něco si zjistit dostanou do srabu i ostatní - celý národ !
Tady se potvrzuje to co jsem tu někde četl - že Češi vlastně žádné vlastenectví a žádnou hrdost mít nemohou, protože odjakživa byli jen německou menšinou.
Přisluhovali Němcům, fašounům a Rusům a dnes přisluhují USA !
Toulal jsem se nějaký čas po Evropě a sousedům jsme jako národ k smíchu !!
A já se ani nedivím. Slyšel jsem třeba takové názory, že je prý k na Češích k popukání, když si ničí sociální výhody, pro které oni léta bojují, proč u nás zaměstnanci volí pravici a ne levici.
Říkali mi : Pravice je pro majitele a levice pro zaměstnance - a těch je většina, proto by měla vládnout levice - protože má mandát od většiny zaměstnanců. Levice která hájí jejich zájmy ať chtějí, nebo ne - a Češi si to prý ani neuvědomuj. "Und ti čestí idioten" (říkali oni) "volí pravici a využívají výhod, které pro ně vybojuje levice"![]()
Takoví jsou Češi !m/quote]..............přesně tak, zaměstnanec který volí pravici je sám proti sobě! Málo kdo si to uvědomujetaky mi to trvalo než jsem si to uvědomil
:b]13 let[/b]
![]()
Ano, na soucasnost. S tim, jak to tu nekolik desetileti vypadalo, jsme na tom dobre. Co tu rikas o vyhazovani penez, kradeni,... je pravda, ale ktere staty tyto problemy nemaji? Zadne. Musis porovnavat porovnatelne. Tezko se srovnavat s USA, kdyz tam byla pul stoleti naprosto jina spolecnost i moznosti rozvoje ekonomiky. Ve srovnani s ostatnimi zememi vychodniho bloku jsme na tom primo skvele.A nebo na soucasnost? Vyhazovani penez z rozpoctu z oken, zkorumpovany urednici a politici neschopny se uz pul roku dohodnout?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků