Jiří Čunek

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod chenovak 19. 12. 2006 19:54

FAN. píše:...........No opravdu nedá se nic dělat, ale musím téměř se vším souhlasit co tady píše "chenovak a im Tiergarten". Já to beru od nich, jako varování, že se to opravdu někdy stane,jestli se něco zásadního neudělá. Je toho spousta co by se zásadně mělo změnit. Honba za ziskem,člověk začíná byt ho*no. :oboze Zisk a jen zisk přes mrtvoly. :oboze Dřou nás na každém kroku a lepší to asi nebude. :pozor2 I když "zatím" na tom nejsem zle. :-Pt/quote]

FAN. píše:....Aspoň mi zlepšil náladu kocour,přišel se semnou pomazlit.z/quote]

:lol:
To sem opravdu nechodí kvalifikovaní diskutéři, jen tito vyvolávači pubertálních hlášek?

Čunek prý se vzdal aktivit směřujícím k rómské problematice a pak dostane funkci ministra !
A masírovací masmédia konečně uveřejnila jeho pravé vyjádření, že nedělá rozdíl mezi bílým a černým. Prostě darebák je darebák.
Jak vypíchla z jeho rozhovoru "vřed, kterého se je potřeba zbavit" je novinářský humus!!
Nezlobím se na hlupáky. Jsou mi k smíchu ! :-D
chenovak
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 20. 12. 2006 20:00

chenovak: Darebák je darebák a proto víc takových Čunků na takový darebáky,co devastují obecní majetek!
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Case 21. 12. 2006 21:41

"Ale když je řeč o křesťanských demokratech - myslím, že jejich novému předsedovi se za ten necelý týden angažmá ve vysoké politice podařily dvě věci. Za prvé potvrdit, co se o křesťanských demokratech ví už strašně dlouho: že chtějí být u vlády téměř za každých okolností. Za druhé prohloubit nedůvěru, kterou vůči nim tradičně chová ODS."

Jenom k tomu Čunkovi, řekl to Bursík minulou sobotu v jednom rozhovoru.
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 22. 12. 2006 10:58

tak Cunek nam pomalu zacina menit nazory .... jak prekvapive! :-))))))
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all" :-D
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vody 22. 12. 2006 16:31

Case píše:V ČR toho fakt moc nedosáhnete, tady mají lidé vymyté mozky pravicovou totalitou (17 let v kuse trvající)
MB W202 C200 100KW
Vody
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Case 22. 12. 2006 17:05

Vody píše:
Case píše:V ČR toho fakt moc nedosáhnete, tady mají lidé vymyté mozky pravicovou totalitou (17 let v kuse trvající)

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod Vody 22. 12. 2006 17:35

Case: Tvrdit ze je u nas pravicova totalita je hodne velka blbost
MB W202 C200 100KW
Vody
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Case 22. 12. 2006 17:56

Ježišmarja, v avataru mám Ronalda Reagana. Dříve Pavla Béma. Předtím Václava Klause. Generála Pinocheta a Franca. Celá sekce Domácí politika a události je zahlcena mými takřka fanatickými útoky na Jiřího Paroubka a ČSSD. Pravidelně tu taky fanaticky podporuji Pavla Béma. Já tu dokonce i několikrát volal po pravicové diktatuře ; ) Tak si to zkus dát dohromady a než někoho začneš kritizovat... Napadl mě jeden výrok Miloše Zemana o chápání ironie, ale radši ho nebudu citovat ; )

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 22. 12. 2006 17:58

aspon Case pekne vidis ze mezi krajni pravici a krajni levici neni moc velky rozdil 8)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Case 22. 12. 2006 18:11

Náhodou je. Krajní pravice je krásně a otevřeně iracionální.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 22. 12. 2006 18:27

nerozumim, vysvetlit
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Case 22. 12. 2006 18:43

No, krajně pravicové ideologie, dejme tomu nacismus a fašismus, jsou postavené iracionálně. Ideály národního sjednocení, oddanost absolutní autoritě - vůdci (Führerprinzip), rasové teorie, nacismus má dokonce silný mystický prvek. Je to záležitost emocí, jde to mimo (nebo proti) rozum. Levicový extremismus zdůrazňuje, že marxismus je vědecký názor, postrádá "to" něco navíc.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 22. 12. 2006 19:06

aha takze preferujes iracionalitu pred suchym vedatorstvim?
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Case 22. 12. 2006 19:20

To ne, chtěl jsem na to poukázat jako na zajímavost a rozdíl mezi oběma extrémy. Tady se hrozně těžko dá mluvit o nějaké preferenci, ale je fakt, že pravicový extremismus mi přijde zajímavější. Ne snad, že bych s jeho myšlenkami souhlasil.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod FAN. 22. 12. 2006 20:16

..........Čuníčka si už zpracovali k obrazu svému :tleskani ,už jede v jejich kolejích :roll:
YETI 1.4 TSI Outdoor elegance green tec - oranž terrakotta.
FAN.
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka