Jiří Čunek

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod kosch 3. 11. 2007 16:36

a co že to Čuněk tak úžasného udělal pro ČR?? nějak mě nic nenapadá... :hm (jestli něco udělal pro Vsetín nehodnotim, tam jsem byl naposledy před 15ti lety.. :-))
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noovo 3. 11. 2007 17:29

Čunek je jeden z mnoha politiku, na ktereho se to provalilo a verim, ze jich je tam vic, vubec bych se nedivila, kdyby neco z nicehonic prasklo na Topolanka...tahle vlada jde do kytek...jen by me zajimalo, jestli predtim, nez se Cunek zasije na nejake teple a dobre placene misto ty prachy vrati...zrejme ne, a je to ostuda, protoze ODS nam to da zase pekne sezrat v podobe zdrazovani...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod kosch 3. 11. 2007 19:51

ehm, tedy některé myšlenkové pochody mi opravdu unikají:
jak proboha souvisí zdražování s tím, to že Čuněk před x lety bral pár desítek tisíc na soc. dávkách + si navíc bokem nahrábnul pár mega...??
kromě toho vláda má na vývoj cen jen minimální vliv, položek kde může vláda nějak výrazně regulovat cenu je naprosté minimum...
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jannnn 3. 11. 2007 19:58

no tak to už jsme 2, co to nepochopili :-)

Jaká ODS? Myslíš tím vládu? Ale vláda != ODS ;-)

A proč by měla jít vláda do kytek, když zklamal jeden člen? Když se ve firmě příjde na to, že personální ředitel někoho zabil, ohlásí ihned ta firma bankrot? Asi sotva...a todle je velice podobné.

O tom, že to zdražování je nutné, účelné a prospěšné se můžem bavit jinde, za to prostě Čunek nemůže :D
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 4. 11. 2007 09:52

Například pan Čunek má 4 bílý děti. Z něho bychom si měli vzít příklad.
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kosch 4. 11. 2007 12:24

ROFL a to jsem si říkal, že už mě nemůžeš skoro ničím překvapit... (máš jeden malý bezvýznamný bod :mrgreen:)

nicméně mám prosbu ty si z něj proboha příklad rozhodně neber!! :mrgreen:
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noovo 4. 11. 2007 17:51

tim zdrazovanim jsem narazela jen na to, ze ten statni dluh se nejak musi zmensovat, je fakt ze vlada ho chce snizovat, ale dela to krapet okate pri tom okradani statu v podobe zvysovani cen, a kdyz si takovy korytnari jako je maééééstro Cunek a jini, budou tunelarit na republice, tak kde se pak ty prachy na zmensovani statniho dluhu vezmou...a to pak ucelne opravdu neni, to je spis k placi, kdyz si nekdo nahrabava kapsy a druhy za to musi platit...koncim nebo me sezerete :lol:

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod FAN. 4. 11. 2007 22:50

YETI 1.4 TSI Outdoor elegance green tec - oranž terrakotta.
FAN.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 11. 2007 01:47

Já už opravdu nevím, co si o panu Čunkovi mám myslet. Buď je nepohodlný a někdo proti němu má, nebo je to opravdu svině.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Maruška 5. 11. 2007 05:41

seterwohipikule píše:Já už opravdu nevím, co si o panu Čunkovi mám myslet. Buď je nepohodlný a někdo proti němu má, nebo je to opravdu svině.v/quote]

Skutečně to vypadá, že je někomu krajně nepohodlný, což dokazuje například masivní únik informací z vyšetřování. Někdo ho chce za každou cenu zdiskreditovat. Že sociální demokrati v tom případě skáčí jako tajtrdlíci, ukazuje i na možný politický motiv, snahu ovlivnit politickou scénu. A kdo za tím v tom případě může stát si llze snadno domyslet. Předchozí přeceda KDU-ČSL byl ochotný jít obřas na ruku soc dem a komunistům, Pan Čunek nikoliv, že.
Maruška
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kosch 5. 11. 2007 08:44

seterwohipikule píše:Já už opravdu nevím, co si o panu Čunkovi mám myslet. Buď je nepohodlný a někdo proti němu má, nebo je to opravdu svině.v/quote]

cé je správně :D platí oboje zároveň..
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FAN. 6. 11. 2007 09:20

.."d" JE SPRÁVNĚ chudáček Čuněček,všichni mu ubližujou a on to s náma myslel tak dobře. :cry:
YETI 1.4 TSI Outdoor elegance green tec - oranž terrakotta.
FAN.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 6. 11. 2007 11:42

neřekla bych to líp!
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Case 6. 11. 2007 13:12

Já si nemyslím, že je svině. Podle mě to je prostě jenom obyčejný buran a politik okresního formátu, který se shodou náhod dostal až na vrchol. To může skončit příchodem nějakého novodobého Přemysla Oráče, ale taky naprostým fiaskem. Což se stalo i Jiřímu Čunkovi. Možná kdyby byl v Senátu více let, časem se dostal třeba do vyšších pater strany a až nakonec stanul v čele, tak by mohl být dobrým předsedou lidovců. Ta hypotetická léta ve vyšších patrem politiky by ho dost možná dokázaly trochu "polidštit" či zkultivovat. Ale ten skok z Vsetína do pozice 2. muže vlády byl prostě fatální chybou.
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod Noovo 6. 11. 2007 13:18

Case: aha, takze kdyz me povysi na reditelku firmy, tak se ze me razem jako mavnutim kouzelneho proutku stane mamonar, ktery bude okradat sve zamestnance na vyplate, aby zbylo vic na me...no nevim s touto teorii musim nesouhlasit...je to jen o poctivosti a vychcanosti toho cloveka...a nezmenilo by na tom ani to, kdyby Cunek "postupoval" vys pomaleji...dobytek by byl porad, ale takovych je tam bohuzel vic...

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka