Politická diskuse

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod S474N 27. 1. 2013 10:34

citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 27. 1. 2013 11:42

Ano, je to on. Na druhou stranu, odsouzen nebyl. ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod S474N 27. 1. 2013 11:44

Vsak ja zadne rozsudky nerikal, jen jsem se ptal, jestli je to on :wink:

Mimochodem, pripade je to velice zajimavy, debatuje se tu o nem take nekde? Rad bych si precetl rozsudky a pripadne i cely spis.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 27. 1. 2013 12:03

sila,za ludia teda...
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 27. 1. 2013 13:53

Myslím, že zde o tom nikde vlákno není.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Jack111 27. 1. 2013 14:18

Ale co nevidět bude. Je to totiž jasná konspirace - jeho otec podle něj možná žije v Americe. A ta je špatná :-D
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 27. 1. 2013 14:33

To nepochybně, ale tohle vlákno tu nebude, protože ho nebude moci moderovat/cenzurovat. A upřimně bych byl rád aby tu nebylo. Ono totiž hodně lidí má potřebu mít ve všem jasno a vynášet rozsudky na základě vlastní úvahy, pocitu... A takové rozsudky nemusí odpovídat realitě.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod icotech852 27. 1. 2013 14:56

A ake rozsudky odpovedajú realite
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 27. 1. 2013 15:19

Spis jsem to myslel tak, aby o rozsudku rozhodli organy cinne v trestnim rizeni a ne zvanilove na internetu.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod S474N 27. 1. 2013 15:21

Debatovani o necem jeste neznamena, ze se budou klast kategoricke rozsudky, ne?

S474N
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 27. 1. 2013 15:33

To ne, ale svádí to k tomu a dřív nebo později by se někdo takový našel. Stačí se podívat po internech, kolik je soudců z lidu. Jeden kolega odsud již jasno má.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod icotech852 27. 1. 2013 16:16

Jasno je vždy lepšie ako nejasno :idea:
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 27. 1. 2013 17:39

trodas píše:Slonik - promiň, ale jsi úplně mimo mísu. Nikdo netvrdí, že se ta tragédie nestala. Co tvrdí všichni je, že ti rodiče co známe z TV nejsou praví rodiče, kterým Adam Lanza zničil život...
Použil jsi klasický strawman argument. Něco, co nikdo netvrdí, tvrdíš že tvrdí a vyvracíš to. Trapné a pod tvou obvyklou úrověň...

Kdyby sis přečetl co jsem napsal, tak jsem hovořil pouze o konspiračních teoriích. Těch jsem si od Tebe přečetl na tomto i jiných webech celkem dost. Zcela záměrně jsem hovořil velmi obecně, protože okolnosti konkrétního případu neznám, resp. je znám pouze z médií. Jsem toho názoru, že si každý může věřit čemu chce a že si každý může publikovat své názory a postoje. Tak jako respektuji Tvůj pohled na svět, tak prosím respektuj i můj. Nic jsem nevyvracel, jen jsem vyjádřil svůj názor. Pokud bychom ho zhmotnili do konkrétních případů, tak říkám, že jsem přesvědčen, že Američané na Měsíci přistáli, že v televizi byli rodiče obětí a do třetice, že lednová amnestie byla velmi účelová.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod suk 27. 1. 2013 18:28

To jen amici na ne usili boudu, protoze toho moc vedel
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod trent 27. 1. 2013 18:44

icotech852 píše:Jasno je vždy lepšie ako nejasno :idea:

To myslíš vážně? Takže je lepší, když někdo, kdo má jasno v něčí vině, dotyčného označí jako zločince, i když to nemusí být pravda?
No nic, zavademe soudce z lidu, případně inkvizici a to si na nás ty illumináti nepřijdou. Ostatně by to nebylo prvně. A byli to právě věřící a cirkve, kdo vedl hon na čarodejnice. Ti měli také jasno. Asi to bylo lepší, co? Tak řeknem, že trodas vede divné řeči a upálíme ho. Pak se mi tu nelíbí.... ententýky... třeba icotech. Pořád něco mele o vesmírných lidech a cizích světech. Šup s ním do kamen, ať nám tu nekazí morálku.
Upozorňuji, že nejsem ničí zastánce, nikoho neobhajuji, jen nemám rád soudy nad lidmi, když o nich nic nevíme, když nevíme o jejich případech, apod.
suk: podobnou konstrukci jsem slyšel. Jen to nebyli amíci. ;-)
trent
NightWriter

Předchozí stránkaDalší stránka