2 conkerrr: Ale kdepak, to nejsou moje dojmy. Ty myslenky nejsou z moji hlavy, to jsou jen pretlomucene ekonomicke zakonitosti. Na vlade CSSD koukas jen na to pozitiva a negativni veci neberes vubec v potaz. Hospodarit s mnoha miliardovym schodkem je jednoduchy, jenze to ted nikoho nezajima, protoze se nas to bezprostredne netyka.
Stejne jako je chyba zavadeni minimalni mzdy, coz ti potvrdi kazdy ekonom. Nevim, kde si vzal castku 35, ale minimalni mzda k dnesnimu dni je 44,70, tedy 7570 Kc mesicne. A ver mi, ze jsou prace a hlavne lide, kteri by byli ochotni klidne za tech 7000 Kc pracovat, ale kvuli stanoveni minimalni mzdy je zamestnavatel nezamestna, jinak by se mu to prodlazilo.
2 megabit: "co je spravedlivejsi, chudakovi pridat na jidlo nebo bohacovi na nove auto?"
otazka trosku mimo, kdo by jako prispival bohacovi na nove auto? Podstata je v tom, aby chudak mel moznost si na jidlo vydelat, viz.minimalni mzdy atd.
Jedno cinske prislovi rika: "Dej cloveku rybu a das mu jidlo na jeden den. Nauc ho lovit ryby a das mu obzivu na cely zivot."