Slonik - ROFL! ...nicméně, postnul jsem to jako vtip různě po netu a na PC-Helpu jsem za to dostal banán na měsíc

Ubožáci.
Nicméně myslím, že je to fake, protože pan prezident Zeman chtěl jen správným označením Nepokojných kund zvednout diskuzi o tom, co ty feminazi prováděj...
Jack111: Zastavení mi připadá v pořádku. To on se rozhodl ujet a musí počítat s následky. Polštář mu tam dávat nebudou. Kopnutí je samozřejmě za čárou. Kope do něj policajt z nabouranýho auta. Asi mu ujely nervy, to ho ale neomlouvá.
Ještě, že ani GIBS to v pořádku nepřipadá:
http://novinky.cz/krimi/353884-.html"Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) obvinila tento týden dva policisty, kteří v Praze pronásledovali a brutálně napadli motorkáře. Jednoho z policistů inspekce viní z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti, druhého ze zneužití pravomoci úřední osoby."

Chtělo by se dodat, že slabý odvar něčeho podobného udělal Janoušek a státní zastupitelství to vidělo jako pokus o vraždu. Dle soudu ne zcela správně, ale šeřilo se to tak, proto bylo lze užít např. odposlechů... Jinak by to nešlo! V případě policistů je to šetřeno jen jako zneužití pravomoci do 5 let...
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway