Mně jen přišlo zvláštní, jak na začátku každého originálního DVD (v pirátských kopiích to není, také jsem zaregistroval) Fast and Furious je relativně dlouhé a důkladně upozornění právě z úst pana Paula Walkera, že rychlá jízda je špatně a že on by tak nikdy nejezdil... A nakonec se dovíme, že to kamarádovi nezatrh a ten obtočil Porsche kolem stromu a lampy a... z Porsche moc nezůstalo a z lidí v něm také ne.
BESIP a kampaně typu nemyslíš - zaplatíš mně to připomělo právě proto, že teď to jeho vyzávání k klidné jízdě, vždy zaplým bezpečnostním pásům atd. je hezky ale opravdu hezky ironické.
Jak vzniká žebříček nej restaurací dle pana Maurera?http://life.ihned.cz/jidlo/c1-61329960- ... restauraci"Maurerův žebříček je zmanipulovaný. Za první příčky platí restaurace statisíce korun. Jen se podívejte na Maurerovy festivaly. Restaurace, které chtějí být v žebříčku se musí účastnit. Je to povinnost, jinak se propadají nebo jsou z žebříčku úplně vyřazeny. Maurer po nich vyžaduje nehorázné zápisné, vysoké pronájmy a provize z každého jídla nebo voucheru. Ne málo restauratérů se s ním dostalo do sporu a další rok byli vyřazeni."
"Zápisné na zimní Maurerův festival je 18.000kč plus 90kč z každého voucheru. V létě je to 48.000kč pronájem za každý den, to je 144.000 za 3 dny a provize 20% z každého jídla. Je to zloděj. Účast pro restaurace, které chtějí být na předních místech je nutná plus další všimné. Kdo odmítne, okamžitě padá nebo je vyřazen."
...takže zaplať a nejsi-li úplný propadák, můžeš být v čele
Bezva.
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway