Například ho nikdy nedotlačíš k tomu, aby objasnil, na základě čeho zahájil mé trestní stíhání, když žádný podklad k tvrzení, že by mně pan Macourek v 2h v noci v protijedoucím autě poznal, jeho podání vysvětlení z 9.11.2009 prostě neobsahuje:
Anebo tam někde vidíš, že říká, že mně měl vidět? Já tedy ne a docela podrobně tam popisuje ledasco...
A tento rozpor jeho následující výpověď 19.11.2009 nijak neodstranila, mimo jiné se v ní dočteš (
http://s18.postimage.org/pxa82bprt/417.png ), že nevěděl nejprve ani kudy vlastně jel domů (zřejmně byl upozorněn na problém s kamerami, které tatovo auto nezachytily), že neví jak se můj otec vlastně jmenuje a že se to mělo stát 8.1.2009... Překlep? Jistě, i to je možné. Pak proč to podepsal a nežádal opravu?
A této "výpovědi" byla dána přednost před znaleckým posudkem i zajištěnými stopami (!)...
nota bene když v hlavním líčení přišel s tím, že:
č.l. 1715 - ,,zahlédl vozidlo značky Škoda
Favorit kombi...“ ,,auto světle zelené barvy,
combi Favorit“ ,,...člověk auto pozná pohledem z hlediska jeho poškození, stavu...“ č.l. 1717 - ,,...značka auta... Škoda
Favorit combi“ ,,...typ vozidla...
bylo to, co bylo před felicií“ -
po předložení fotografií - ,,předtím měl vozidlo Favorit, toto je vozidlo Felicia combi.“ č.l. 1719 - „Vozidlo jsem poznal podle barvy a stavu, tzn. způsob, resp. rozsah koroze, hagusů, vizuálního vzhledu.“ ,,Pokud jsem uváděl, že jsem ho poznal i podle běžných deformací, pak to byly orezlé blatníky, puchýře na blatníkách, nebylo to vysloveně zkorodované auto, ale jevící známky jistého stáří.“).
č.l. 87 -
Ohledání auta - ,,...nepoškozené...“ ,,...nejevící známky poškození.“ a viz. fotodokumentace na č.l. 95 - 104, shodně i svědkyně Jaroslava Svozilová, č.l. 1743 - ,,Auto... nemá běžné poškození.“ ,,Auto má dobrý lak.“
Nikdo u nás Favorita neměl ani neužíval. (č.l. 3001 - výpis z registru vozidel, kaine Favorit!)
(
http://ulozto.cz/xaoKnZA/111114-bystroz ... 6-2347-doc )
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway