Přehlídka idiocie:
1. Doklady v klavíru
Absence naších DNA, daktyloskopických i pachových stop na daných dokladech. Čí je DTK stopa P1 na nich zachycená, stejně tak DNA "ženy navíc" soud odmítl řešit. Pak se ale nikam nedostáváme, že?2. Svědectví spoluvězně
Svědectví o čem? Že jsem chtěl, aby se šetřilo, kde jsou peníze, neb tam bude (či nebude) otec? A že když se 4 měsíce nic nedělo, tak jsem chtěl, aby se něco dít začalo? A co to má společného s zmizením dvou lidí, které dodnes nikdo nehledá?3. Pachové stopy v autě
Kolem kterého jsem od roku 2005 chodil denně, ve kterém jsem seděl ještě před 2 měsíci (pach. stopa má vydržet až 2 roky) ...? A které ohledával ten samý technik, jako byl doma a fotografoval/pomáhl ohledávat ten samý technik, jako mně pach. stopy odebíral? Děláš si legraci, nebo co? (viz. dodatek pach. stopy)
4. Nevysvětlená Trodasova přítomnost v otcově domě včetně koupelny v době vražd a jeho ignorování krvavých stop po činu. Muselo to tam vypadat jako na jatkách a on se umyl a odešel!
Blázen Večer to ohledávali (asi 2h předemnou) policisté a také nic neviděli! Že mně domů poslali policisté se podívat už jsem říkal? Že jsem šel zadem a nicěho zvláštního jsem si tam v šeru a pro zamlžené brýle a dole nefungující automat na světlo nevšiml? A? Stejně tak si ničeho nevšimli ani policisté...5. Nalezená bunda na místě činu
A co já s ní? 8 DNA stěrů, žádná má DNA! Naopak je na ní DNA pohřešované (vnitřek límce)...... a jistě existuje mnoho dalších, když policie usoudila, že to stačí na předání případu státnímu zástupci.
PČR vše musí předat žalobě ze zákona u vážných případů, kdy se žaloba účastní už prvotních úkonů. Tedy nemusí být ve spisu vůlbec NIC. Další přitěžující okolnosti:
6. Jeho vztah s otcem a napadení otce, ve kterém ho velmi vážně zranil
Lež. Otec napoadl mně a on měl následky 10 denní, mně dávali ruku dohromady na rehabilitacích ještě 3/4 roku.7. Trodas má jasný profil násilníka a je jediný z otcova okolí, který ho doslova za hrob nenáviděl
Lež, navíc v rozporu s psycho posudkem znalců.... a jistě existují další.
Konkrétně?Soudní spis prý dnes váží 15kg a jistě je v něm o mnoho víc důkazů, než ty, které jsem vyjmenoval. Trodasova argumentace je směšná zrovna tak jako jeho vyvracovaní přistání na Měsíci. Například bunda, jaká byla velikost? Určitě Trodasova. Takových velikostí není mnoho vzhledem k Trodasovým mírám, takže jeho trvrzení, že bunda je někoho jiného neobstojí.
Otec má o 5cm méně, tedy stejná velikost. Další blbosti?A zcela jistě existují svědci, kteří ho v bundě viděli
...a že se u soudu žádný neukázal? a i kdyby ne, je na Trodasovi dokázat, čí ta velká bunda vlastně je. Lidí s jeho velikostí moc není.
Jistě, převracení důkazního břemene by ti šlo Trapné. Chtěl jsi něco dokazovat ty, a zatím se ti to nějak rozpadá...
)
Zrovna tak tvrdit, že to byla policie, kdo ty doklady strčil do klavíru. Znovu naprosto směšné tvrzení, nutno dokázat!
Jistě, tak PROČ soud neporovnal ani DNA, ani DTK ani pach. stopy s těmi kriminálníky, co se NEZÁKONNĚ u nás pohybovali? (natočeni na videu)
Dále tvrzení, že otec je v Americe když přitom prokazatelně vykrvácel v baráku a slehla se po něm zem stejně jako po manželce..., atd, atd...
Prokazatelně? Šmariá pano Cos kouřil? Znalec Vitovják jasně řekl: "Z vyjádření MUDr. Marka Vitovjáka lze dovodit, že t
akový posudek vzhledem k absenci mnoha podstatných skutečností vypracovat nelze, i kdyby se předmětné závěry měly pohybovat pouze v hypotetické poloze. Znalec dodal, že si nedokáže představit, že by takový znalecký posudek mohl podat některý jiný znalec působící na jejich pracovišti."
Znalec Dvořáček vyslovil POUZE obecné závěry (žádná důkazní váha v konkrétním případě) a také je v znaleckém posudku, že "
krevní ztráty nelze kvantifikovat"!
Tedy z nezjištěného množství krve se tu už dělají závěry! LOL!
pach. stopyDle č.l. 6 byl OMČ v domě U Žebračky 22 účasten ppor. Miroslav Tichák.
Dle č.l. 94 snímal v Felicii kombi 2M3 5269 OPS také ppor. Miroslav Tichák.
Dle č.l. 94 byl ohledání Felicie kombi 2M3 5269 přítomen nprap. Bc. Miroslav Polách.
Dle č.l. 807 mi srovnávací pachový vzorek (PVO 197/09) odebral také nprap. Bc. Miroslav Polách.
Takový postup je v rozporu s pokynem 9/2009 i veškerou literaturou, viz. str. 85, 86, 117 a 119 Kriminalistické odorologie. Přičemž poslední dvě jmenované strany jsou založeny ve spisu. Tučné texty pro jistotu cituji:
„Osoby přítomné při snímání pachové stopy v rámci ohledání místa spáchání trestného činu zásadně nesmí být přítomny při následujících úkonech souvisejících s odebráním srovnávacího pachového vzorku nebo při olfaktorické komparaci. Důvodem je akutní, neodstranitelné
a dodatečně obtížné ověření možnosti, že mohlo dojít k vytvoření nepravého spojovacího pachu!“ Kriminalistická odorologie, str. 117 (pokyn 9/2009 čl. 51 odst. 5).
„Aby se vyloučilo riziko vzniku zavlečení nepravého spojovacího pachu mezi pachovým vzorkem osoby a pachovou stopou, nesmí být přítomna u odběru pachového vzorku osoba, která byla přítomna na místě snímání pachové stopy nebo se zúčastnila předběžných a prvotních úkonů, prováděných s osobou, které má být odebrán pachový vzorek! Je nutno tuto skutečnost před odběrem zkontrolovat podle trestního spisu!“ Kriminalistická odorologie, str. 119 (pokyn 9/2009
čl. 51 odst. 5).
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway