od leho62 10. 2. 2013 15:38
Skutečně zábavné, došly argumenty, respektive ani žádné nejsou, a tak přijdou na řadu osobní útoky v podobě oslovení "soudruhu", poukazování na můj údajný a neexistující dělnický původ a svádění diskuze na jiná témata. Takže připomenu, bavíme se o Trodasovi a jeho podivné návštěvě v otcově domě s krvavými šlápoty a kaluží krve po telefonátu od policie. Dále jsem se nezmínil o další okolnosti případu a to vztahu Trodase s otcem. Jak známo, ti dva se nenáviděli. Pokud někoho nenávidím a policie se mne dotáže, jestli nevím, kde je, neboť nebere celý den mobil, ani bych se neobtěžoval někam jít. A maximálně bych šel k jeho domu když už je to tak blízko, zabouchal na dveře a když by nikdo neodpověděl, zas bych odešel, neboť o konfrontaci s člověkem, kterého nesnáším, nestojím.
Ale Trodas šel dovnitř, viděl nepořádek, krvavé ťápoty, kaluž krve a poté se šel umýt do koupelny a odešel, přičemž se mu nic nezdálo divné. A jen tak mimochodem, napsal jsem o tomhle už dávno na Trodasově fóru krátce před jeho propuštěním z vazby a Trodasova reakce byla hrozba žalobou, nikoliv vysvětlení, jak to s návštěvou po telefonátu jeho domu vlastně bylo.
Dále, kriminalistům je známo, že krvavé vraždy jako tato jsou vraždy z neobyčejně prudké nenávisti a vášně. Nikdo si není vědom nikoho, kdo by Trodasova otce nenáviděl jiný než právě Trodas. A jak moc ho nenáviděl, je možné se dočíst na jeho fóru. Porota v právním státě by na základě nepřímých důkazů a Trodasových výpovědí poslala oba bručet nejméně na doživotí. Ale v Kocourkově pustí vrahouny jako by nic na svobodu...
PS: Rovněž se bavím Trodasovou spekulací o otcově přítomnosti v USA i když je prokázáno, že ve svém domě při vražedném útoku otec ztratil tolik krve, že nemohl přežít. Bohužel, je to ale jenom Trodas, který zcela určitě a nade vší pochybnost zná místo otcova posledního odpočinku ...