jannnn píše:Ted jsem nasel jeden vtipek, tak se o nej s vama podelim:
[b]Tisková opravaa/b]
Ve včerejším vydání našeho listu jsme omylem uvedli, že Paroubek je z Brd. Správně mělo být, že Paroubek je *****. Obyvatelům brdského polesí se tímto hluboce omlouváme!u/quote]
Vy jste vás víc ne jeden ?
Schizofrenie ?
To je mi líto !
Myslel jsem že tu bude nějaká smysluplná diskuse o něčem zásadním, nebo aktuálním, a zase jen výkřiky a nadávky!
Já jsem například přesvědčen, že to neskonalé a křečovité úsilí nepustit levici k vládě (mj. levice má na rozdíl od ODS pro to větší kvalifikaci) je už národu pro srandu. Co vlastně očekávají od parlamentu?
Jak bude pokračovat tato půlroční šaráda ODS - tento pravicový puč zahájený ODS před volbami špinavou kampaní končící "Kubicovo zprávou"?
Zapečetění vyšetřovacího svazku vyšetřování "Kubicovo zprávy" Goebelsem Langrem (!!),
Masakr ve sněmovně zaktivuje čestného předsedu Klause a ten vezme věc do svých rukou a pošle do Slovanského domu hradní stráž? Nebo jsem slyšel takovou průpovídku, že toto ještě nebylo druhé jmenování vlády, že to bylo 2a), pak příjde 2b) atd....pověří potom sestavením vlády ještě několikrát Mirečka a pak svého oblíbence (Goebelse s našpulenou hubou) ?
Pak bude střídat všechny členy ODS a bude je pověřovat sestavením vlády č. 2abb, 2abc, 2abd.... ?
Nebo tato pučistické vláda ODS nepodá demisi a "vyhnije" na svých postech likvidací odborníků až do úplného kolapsu republiky?
Myslím, že už je čas, aby levicově smýšlející občané vyšli do ulic ukázat svoji vůli a smést tuto zločineckou pravici z politické scény!!
Btw: Jo slyšel jsem, že se má v Praze konat na Staromáku velká demonstrace proti ODS a že se pak jde na Václavák.
Prý 31.12 ve 23 hod.
To bude huuustý - přijďte všichni !!!