Ubohost ODSaka?

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Mobil-man 20. 5. 2006 12:27

Co rikate na tuhle zpravu? Muj prvni dojem je takovy, ze jasne ukazuje, jak to maji nekteri clenove ods v hlave srovnany...hlavne po tomhle
A prohlásil, že to považoval za vhodné.n/quote]

No nevim, jestli je vhodne nekoho zezadu prastit. To je spis zalezitosti primitiva
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Peshi 20. 5. 2006 13:04

To, ze ho prastil ze zadu na zasedani lekaru, je ubohost. Od Ratha je zase ubohost, ze v mediich urazel Macka a jeho zenu. Macek si to s nim mel vyridit jinde a trosku vic ferovejc.
Peshi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod christian 20. 5. 2006 14:04

To spis ukazuje jaky sasky mame ve vlade :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mobil-man 20. 5. 2006 14:36

2Jiří Pešek: asi s tebou souhlasim. Ale kdyby se za kazdou urazku, co si politikove mezi sebou (na sebe) reknou meli bit...
Kdyz uz, tak mu mel rath taky jednu dath:)
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 20. 5. 2006 14:48

http://www.ct24.cz/.multimedia/video/11 ... 8_Rath.wmv a tady je to na videu. Moc pekne... Rath delal hrdinu, az kdyz mu to tam kdosi poradil. Jen at si namlati :mrgreen: . BTW bili se jak zensky :oboze
Adam Bernau
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kodl 20. 5. 2006 14:53

Nejsem zastánce násilí, ale podle mě jedna facka kolikrát vyřeší víc než tři žaloby. A jestli fakt urážel jeho ženu (nehodlám studovat celou kauzu), tak si přes držku zasloužil...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Peshi 20. 5. 2006 14:58

2 Adam: Dik za odkaz :-D
Ono to zas tak zhavi nebylo, Rath dostal trosku vetsi vychovnej pohlavek. Myslim, ze tuhle komedii si mohl Macek odpustit, akorat se ztrapnil.
Peshi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 20. 5. 2006 14:59

no to se ani neda nazvat fackou, takovy pohlavecek :mrgreen: . Ale Macek asi dobre vedel proc to dela... :wink:
Adam Bernau
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Case 20. 5. 2006 15:09

Parádní. ;)
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rose Red 20. 5. 2006 16:27

:lol: :lol: Moc jsem se pobavil, taky na poprvé když jsem to viděl jsem ztuhnul na židli ale pak mne to pobavilo, mimochodem mne to trošku připomělo jednu reality show, kde taky už nebylo daleko pro pár facek. Podle mne to patří k politické kultuře, na Západě a v Rusku je celkem ve zvyku, že politici se v parlamentu perou, je to pořád lepší než ty osobní útoky typu " pane vy lžete, nemluvíte pravdu, jste arogantní atd ", podle mne se naplnilo jedno české přísloví, když dva se perou třetí se směje. :lol: :lol:

P.S. Všimli jste si, že i bez těch mikrofonů to byl silný pohlavek ? Schválně jsem si to pouštěl 3x a opravdu bylo slyšet to "lepnutí" rukou a taky jak si Macek olíznul rty než mu dal ten pohlavek, kdo ví co by řekli psychologové, kteří se zabývají nonverbální komunikací.
Rose Red
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kodl 20. 5. 2006 16:48

Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Exteron 20. 5. 2006 16:51

Jo, David dostal co mu patří
Exteron
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mbing 20. 5. 2006 17:25

Proč se s nim sráth :mrgreen: ...
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mh 20. 5. 2006 17:48

Zijeme snad v modernim svete a ventilovat si sve detske problemky tim, ze nekomu vlepi, kdyz to neceka, je vazne zbabele. Je v tom urcite i politicky zaměr v tom, ze ODSaci se budou vetsinou zastavat sve "nej"* strany a jejiho clena. Prece neni mozne, aby nekdo reagoval takto a bez zjevneho upozorneni.
mh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 20. 5. 2006 18:31

jj, já schvaluju, že mu dal... akorát mi vadí, že zezadu...
AndrewJ
Přeborník

Další stránka