Policejní kadeti!

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Malkovich 5. 2. 2006 17:27

V radiu jsem slyšel reportáž,která se týkala toho,jak hodně ovlivní úplatek naše budoucí policisty.Po anketě na policejních školách byl výsledek doslova alarmující.Plných 70% budoucích ochránců zákona
by se nechalo podplatit. :hm Jestli je to pravda,máme se na co
těšit.
1.CPU AMD Athlon 64 3700+ ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9,Gigabyte GF9600GT
Case Gigabyte AURORA ,Seagate 80+500GB ,LCD monitor LG L245WP-BN, 24" 1920x1200 full HDMI,Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX, DVD±R LG GSA
Malkovich
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 5. 2. 2006 17:40

no, nekdo se na to opravdu tesi:-)

jinak, s tou korupci je to vsude stejne
i ty by ses nechal podplatit, kdybys byl v situaci jako napr. tihle:

mlady absolvent prijde pracovat do statni spravy, ma hlavu plnou idealu co vsechno zlepsi, a kde se vzala tu se vzala nabidka k podplaceni kdyz nejakou zalezitost vyridi jinak, samozrejmne to zpocatku odmita, jenze v kazdem schvalovacim procesu o tom rozhoduje nekolik lidi, no a kdyz ten nas clovek vidi, ze i kdyz to zamitne tak 20 jeho kolegu ten uplatek prijmne, tak si rekne, hm, zenska na krku, dite zanedlouho, na baraku hypoteka, kdyz neco zamitnu tak to je stejne k nicemu,nebot ti druzi to anuluji,

tak zacne brat taky

reseni bych videl, kdyby byla osoba, ktera ma vliv, rozhoduje, nestranna (ombudsman nema zadny vliv, ten muze tak maximalne doporucit) no a te davat podnet o korupcnim jednani kolegu, a byla by moznot je okamzite vyhodit, tady proste metoda cukru nefunguje(vyssi premie pro uredniky apod) jedine bicem na ne,
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Malkovich 5. 2. 2006 18:35

Jo souhlas,ale mě zaráží to,že usmrkanci v policejních školách,kteří ještě vůbec ničím nejsou už přemýšlí o tom ,jak budou brát úplatky. :hm
1.CPU AMD Athlon 64 3700+ ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9,Gigabyte GF9600GT
Case Gigabyte AURORA ,Seagate 80+500GB ,LCD monitor LG L245WP-BN, 24" 1920x1200 full HDMI,Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX, DVD±R LG GSA
Malkovich
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 5. 2. 2006 18:48

No tak tohle me teda fakt dostalo :-). A to chtej furt potlacit korupci..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 5. 2. 2006 19:23

to Malkovich, stara pravda :wink:
vedel jsem ze se to deje na pravnickych fakultach, o pol. akademii jsem tu jen z ruznych zdroju tusil...
vis co je to "stridani elit"? jde o to, ze kdyz jsou rodice uspesni maji vliv, tak zpravidla jejich dite rozmazluji, no a to pak nema duvod taky neco delat, takze ta jeho osobnost stoji za houby, casem penize vydelane rodici dojdou a dalsi potomci uz nemaji takovy vliv, tak zase zacinaji od nuly,
no a tu mezeru, kdy na to ty rozmazlene jelita "nestaci" zaplni nekdo z "chude" rodiny" a tak porad dokola...

tak to je v poradku a to je zivot, jenze, u nas a i jinde je tohle uplne zdegenerovane,
rodice maji velky vliv, tak dostanou na skolu(prava, policie) to sve nemehlo pres uplatky a znamosti na ukor, tech kteri by to umeli lepe, no a takove jelito si zakona vubec nevazi, vetsinou se tim ani netaji, ale je tam, a tak dale, jelito zplodi dalsi jelito....

a ten co na to "ma" ? bude pracovat pod temito kryply a bude se muset prizpusobit, jestli chce uzivit rodinu apod. a tak dokola
prakticky neexistuje zpusob jak se mezi ty kryply nahore dostat a nehrat "jejich hru", cimz by ses vsak zdiskreditoval a uz by na tebe neco meli...
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 5. 2. 2006 22:52

Aspoň se nemusím tolik bát bodového systému ;-)
Teď vážně: Jak chtějí bojovat s korupcí když se tim netají dopředu?
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod kosch 5. 2. 2006 23:17

vítejte v reálném světě... :mrgreen: snad vás to nepřekvapilo, to jste ve 20ti nebo kolik je tak průměrný věk návštěvníků pauzy tak naivní, že věříte v zákony a lidskou dobrotu :mrgreen:
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 5. 2. 2006 23:26

kosh: jsem poněkud starší, takže už ani moc ne :-/
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod kodl 6. 2. 2006 00:52

kosh: naivni nejsem. Ale trosku jsem doufal ze par lidi co jde na policejni akademii by mohlo chtit ctit zakony...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ozzy62 22. 7. 2006 16:55

Kosh..věřím....i v mých 42-ti...Ty negative... :eh
Ozzy.
Ozzy62
Návštěvník