Co rikate na Ratha?

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Grammator 19. 12. 2005 15:10

Koukali jste včera na Střepiny?

ČSSD se v roce 2003 (nebo 02) vzdala nemocnic a vnutila je krajům, za Součkové se to ůplně rozpadlalo.

Pak se do krajů zvolila ODS a věci se začayl hýbat, nemocnice začaly prosperovat, stávat se společnostmi.

A do toho teď přijde ten idiot Rath, polkne VZP a vše dobré zdecimuje. Teď začal pomalu zestátňovat vyléčené nemocnice.

Navíc Rathův výrok že neuznává senát mě dostal.

Rath mi připomíná rozzuřeného býka zmateně pobíhajícího v aréně, a vše rozbíjející. A přitom jedná takticky a promyšleně.

Rath je chytrý, ale pěkná sv*ně...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Kosťa Kostič 26. 12. 2005 09:33

Souboj Davida Ratha a Goliáše VZP pomalu končí. David je malej slizkej podlej a vychcanej, Goliáš je nabubřelej, těžkopádnej, a neschopnej. Kdo to vyhraje je tudíž jasný. Na druhou stranu to je jako s tím býkem v aréně. Nejdřív mu namažou oči vazelínou, aby neviděl, pak mu propíchnou plíce, aby neměl takovou výdrž a začal se dusit vlastní krví a až pak ho vypustí napospas těm hrdinům. A aby toho nebylo málo, do tepen na zádech mu začnou zapichovat bodce, aby rychleji krvácel a bolestí nemohl zvednout hlavu na obranu před těmi hrdiny. Pak už ho jenom utýrají a za jásotu odtáhnou do kafilérie. U Goliáše VZP jsou v drtivé většině penzisti a za ty platí stát. No platí, to je přehnaný tvrdit, protože těch pár korun ani nestojí za řeč a samotné náklady na řízené usmrcování jsou vyšší. Proto to chce David zefektivnit a všechny jeho kroky k tomu směřují...
Kosťa Kostič

Odeslat příspěvekod christian 26. 12. 2005 10:46

2Kosťa Kostič: Ale no tak. Je pravda, ze to Rath prehnal a to hodne.. Stal se ministrem tak si mysli, ze muze vsechno :-)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 26. 12. 2005 13:35

christian: Omyl. On si to myslel ještě hodně dávno před tím než se ministrem stal :-(
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod christian 26. 12. 2005 17:29

2Slonik: O tom bychom se mohli hadat.. Kazdopadne je fakt, ze kdyz se stal ministrem tak to zacal davat hodne najevo :-)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Malkovich 30. 12. 2005 21:31

Obrázek
A už je to tady.
1.CPU AMD Athlon 64 3700+ ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9,Gigabyte GF9600GT
Case Gigabyte AURORA ,Seagate 80+500GB ,LCD monitor LG L245WP-BN, 24" 1920x1200 full HDMI,Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX, DVD±R LG GSA
Malkovich
Nadšenec

Odeslat příspěvekod yarik 30. 12. 2005 21:49

A co :?:
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Malkovich 30. 12. 2005 22:19

yarik píše:A co :?:

Co?Že až půjdeš k nějakýmu Mudr.xxx,tak si sebou vezmeš hóóódně
velikej balík peněz,aby se Ti dostalo odborné lékařské péče. :twisted:
Case Gigabyte AURORA ,Seagate 80+500GB ,LCD monitor LG L245WP-BN, 24" 1920x1200 full HDMI,Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX, DVD±R LG GSA
Malkovich
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 2. 1. 2006 13:21

Dneska byl Rath v nemocnici v Kladně, jestli se tam dobře pečuje o lidi kdo je u VZP.
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Slonik 9. 1. 2006 08:56

Nechápu, proč by nemohl být 65ti letý špičkový kardiochirurg šéfem špičkového kardiochirurgického pracoviště. Že je starý? No co, když může ministrem být zvadlý č***k, tak by to neměl být žádný problém. Je mi z toho dost opravdu dost zle. Možná i proto ze zoufalství používám expresivnější (byť dostatečně vyhvězdičkované) výrazy.

Mimochodem, víte, že za urážku státního úředníka můžete od nového roku vyfásnout až 50kKč pokuty?
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Malkovich 9. 1. 2006 12:21

Slonik píše:
Mimochodem, víte, že za urážku státního úředníka můžete od nového roku vyfásnout až 50kKč pokuty? /quote]

Mimochodem,mě připadá,že státní úředníci denně urážejí obyčejné lidi mnohem víc ,nežli oni je.Dnes mi např.přišlo oznámení,že se mi na dvě děti přidalo 12,-Kč"slovy dvanáct korun"dětských přídavků a ještě si tam napíšou použít ve prospěch dítěte.Co si o tom mám myslet.Co si uslintanej ouřada myslí.Já to beru jako výsměch.Ať si těch dvanáct kaček strčej dopr--le.Zdražuje se po stokorunách a přidává se po halířích.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Malkovich
Nadšenec

Odeslat příspěvekod http://www.sweb.cz/jojak 10. 1. 2006 15:23

MYSLIM SI,ZE JE PREDCASNE ZBYTECNE KRITIZOVAT KROKY RATHA.NECHME MU 100 DNI HAJENI A PAK POSUDME JEHO KROKY.NICMENE TO CO DELA DOKTOR RATH JSOU KROKY SPRAVNYM SMEREM,JE NACASE,ABY NEKDO ZDRAVOTNICTVI ZKROTIL.JA ZATIM NEMAM VYHRADY VUCI RATHOVI,OPAKUJI NECHME MU 100 DNI HAJENI.
Tel: +420/960960400261
(hlasová schránka memobox virtuál)
http://www.sweb.cz/jojak
Čtenář

Odeslat příspěvekod includes 11. 1. 2006 01:05

Tak jak myslíš.....a jak dlouho je vlastně ministrem zdravotnictví? 50 dní?
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ES0 11. 1. 2006 01:29

Grammator píše:Koukali jste včera na Střepiny?..../quote]

strepiny jsou jasne proODSacke takze snuska nesmyslu jako v kotli s jilkovou, (stejne ho uz zrusili, hhee)
to same MfDNES, lidovky a blesk, zaujate kraviny
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Předchozí stránka