Berdár střílí ostrými, důchodce za maketu dostal podmínku

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ondrasik 12. 10. 2005 18:19

Tak tohle mě teď dostalo: http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=krim ... _krimi_pat

Komunikují vůbec české soudy nějak mezi sebou? Jak může být Berdár, který střílel ostrými na lidi, jež ho nijak neohrožovali, zproštěn obvinění? A jak to, že tento důchodce, který na agresora pouze vytáhl poplašnou pistoli, dostal podmínku?

Za tohle by měl někdo letět - buď ze strany Berdára, nebo tohoto soudu. Nelze přece mírnější případ posuzovat přísněji než Berdárovo skutečné střílení!
Ondrasik

Odeslat příspěvekod Asspenn 12. 10. 2005 20:16

Nepřehlédl jsi kde žiješ?
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 2Pix 12. 10. 2005 20:22

hehehe ... "pravo a zakon CR konci za branou Olsanske 5" :-)

je to tak .. joo kdyby nekdo vedel jak se mi "telekomaci" mame :-( ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Michal P 13. 10. 2005 11:43

Ono je rozdíl někoho ohrožovat maketou a bránit se útoku skutečnou zbraní.
Je to na vyšetřovatelích a soudcích zohlednit okolnosti každého jednotlivého případu. Jinak by každýho mohl odsuzovat přímo policista podle nějekých tabulek jak když jdeš na červenou.
Tím nechci obhajovat práci českých soudců.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 13. 10. 2005 12:04

No ale jako nechat jit bez trestu cloveka co po tobe strili a jeste ty vubec nechapes proc?? To jako dava smysl??
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Flying Scotsman 13. 10. 2005 14:58

Michal P píše:Ono je rozdíl někoho ohrožovat maketou a bránit se útoku skutečnou zbraní.b/quote]

Jenze chovani Berdara se moc dobre neda nazvat nutnou obranou.
Kdo hledá, najde...
Flying Scotsman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MoneyMen 13. 10. 2005 17:35

Když máš peníze, máš moc, když jsi chudý důchodce, máš smůlu. V tomto státě jsou soudy lepší než na Ukrajině nebo v Bělorusku. Ale zase nechci, aby ty zákony u nás byly stejné jako v jiných zemí EU nebo v USA.
MoneyMen