Odvolání policejního prezidenta

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod iwigirl 22. 6. 2005 13:29

Jiri Kolar rezignoval.
http://lidovky.centrum.cz/domov/clanek.phtml?id=368519

Myslíte, že je důvodem pouze útěk podnikatele Krejčíře? Pomůže rezignace a dosazení nového šéfa české policii nebo půjde jen o další ikonku, na kterou bude házena veškerá špína?

//Ivo M.: odděleno z tématu Kdo je vinen?
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Ivo M. 22. 6. 2005 13:37

A co teď? Myslíte, že je to stále součástí policejní akce? Pokud ano a podaří se, bude to jedna z nejpovedenějších akcí policie za poslední dobu. Moc tomu ale nevěřím.
Ivo M.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Asspenn 22. 6. 2005 14:19

Zvláštní ... za Grosse se otřepal po větších průserech a ustál to ....
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ivo M. 22. 6. 2005 15:35

A možná právě proto, že se po každém větším problému požaduje jeho hlava, byl odvolán. Obyvatele Česka to alespoň na chvíli uklidní a kdo ví - že by boj o poslanecká křesla?
T-Mobile CZ
Ivo M.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod luk 22. 6. 2005 15:59

Nevím, proč byl doopravdy Kolář odvolán. Ale je dobře, že se tak stalo (pokud tam nenastoupí někdo ještě horší), protože tak nepříjemný a nesympatický člověk, jako je Kolář, se hned tak nevidí. Místo aby slušně odůvodnil, proč policie něco udělala nebo neudělala, vždycky reagoval podrážděně a ve stylu "vy tomu nerozumíte".
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod adams 22. 6. 2005 16:10

No jo, všechny problémy se vždycky vyřeší tak, že se odvolá ten nejvyšší, blbečci zklapnou, a lidi co to zprasili zůstanou na svých místech. (OK, světlá výjimka, pár policajtů půjde místo hlídání chycených šlapat chodník).
A jinak všechno při starém.

Aspoň bude mít Kolář konečně klid, taky už nevypadal moc nadšeně, když ho všichni chtěli za každou hovadinu odvolat.

Ale je to fakt, korýtka by se měla pravidelně točit, aby to bylo spravedlivé. Jak je někde někdo dýl jak dva roky, tak už to moc bije do očí.
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Asspenn 22. 6. 2005 18:11

Jasně, zvlášť v tomhle resortu. Jak je tam někdo moc dlouho, rozkouká se, začne šťourat, smejčit v koutech, zorientuje se nám, začne do toho vidět a moh by někomu začít šplapat na přezky. Krajně nežádoucí! Když si dost rychle nezlomí vaz sám nějakou blbou hláškou pro média, tak něco zprasíme, oni už ho vymění ....

Ne že by to byl zrovna případ Koláře, ale zvyk je zvyk a tradice je potřeba udržovat.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Asspenn 22. 6. 2005 18:12

P.S.: Vážně si myslíte, že policii řídí ministr vnitra nebo policejní prezident?
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod luk 22. 6. 2005 19:59

Může mi někdo z Kolářových fandů vysvětlit, co dobrého pro policii, ale hlavně pro naši bezpečnost udělal? Mě tedy nic nenapadá, zato vidím důvody, proč do této funkce vůbec neměl být dosazen.
luk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Asspenn 22. 6. 2005 20:08

Kde vidíš nějaký fandy Koláře?
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod adams 22. 6. 2005 20:20

No jo, byl nepříjemný a nesympatický člověk, takže tam neměl co dělat.

Ale jak potom můžeme mít za premiéra pana Paroubka? :lol:
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Asspenn 22. 6. 2005 20:28

No přece stejně jako Koláře policejním prezidentem. Jestli tam má nebo nemá co dělat je přece vedlejší. Je tam. ;-)
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 22. 6. 2005 20:53

hm, takze ten utek radovana asi opravdu nebyl fingovan, i kdyz kdo vi, treba kolar uvazoval o odchodu uz drive a ted se to alespon vyplati...
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod luk 22. 6. 2005 21:43

Asspenn: Zrovna třeba adams se Koláře docela zastával (i když teď už ne) - možná jen ironicky :-D

adams: Můžeme mít za premiéra Paroubka? Můj premiér to není, je to premiér státu, ve kterém žiju. Bohužel, většina našeho národa v minulých volbách takto rozhodla, proto to mohu buď trpět do dalších voleb, anebo emigrovat. Jiné možnosti jsou buď nezákonné anebo technicky neproveditelné.
luk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod adams 22. 6. 2005 22:06

luk> zastával, nezastával, vyrazit někoho z postu policejního ředitele za to, že někde někomu někdo utekl je stejné, jako vyhodit ředitele základky za to, že mu žáci hulí o přestávce v parku za rohem.
-
adams
Nadšenec

Další stránka