Paroubek vs Topolánek

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Kdo je lepší?
Paroubek 35 %  48%  [ 35 ]
Topolánek 37 %  51%  [ 37 ]
Celkem hlasů : 72

Odeslat příspěvekod bigdoc 19. 6. 2005 12:30

Teď šla v TV diskuse těchto dvou pánů. Jak se na ně díváte? Kdo je (či bude) lepší "lídr" své strany, kdo je či by byl lepší premiér?

//Marek L.: přidal jsem anketu
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 19. 6. 2005 12:37

Verim Paroubkovi.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod djlooper 19. 6. 2005 13:02

No myslím si, že v této vládě není žádný rozumný politik. Teď už je to fakticky jen boj o koryta. Rád bych konečně uvítal ty změny k lepšímu, už bylo dost těch diskuzí o tom, která strana je lepší a které ucho tento stát povede. Hlavně by už kua měli něco konkrétního dělat - a svižnějším tempem!!!
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rose Red 19. 6. 2005 13:17

Taky si myslím, že v této zemi neexistuje žádný politik, který chce něco udělat pro lidi. Tu diskuzi jsem viděl a je úplně stejná, jak jí včera pouštěla Zuzana Bubílková v politickém harašení, opět předvedli, že jsou to politici, kteří umí moderovat pořad, divím se Němcovi, že jako moderátor neodešel si odskočit do kantýny, určitě by to bylo zajímavější a i vyšší sledovanost.
Rose Red
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hnědka 19. 6. 2005 21:20

Bohužel musim konstatovat, že Topolánek je docela spatnej recnik. Kdyby mel argumentacni schopnosti pana Tlusteho, tak je to velice silny opozicni leader....

Ale snad se jeste zlepsi, uvidime :-)
hnědka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod luk 19. 6. 2005 22:12

hnědka: To je bohužel pravda. Nedokáže svoje názory prodat. Takže když proti němu nastoupí "umaštěný vymaštěnec", má celkem snadnou práci.
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bigdoc 19. 6. 2005 22:15

luk píše:hnědka: To je bohužel pravda. Nedokáže svoje názory prodat. Takže když proti němu nastoupí "umaštěný vymaštěnec", má celkem snadnou práci. /quote]

no, nepřipadl mě ani umaštěný, ani vymaštěný, což je na socdem dost překvapivé. Naopak mluvil rozumně. Topolánek vypadal "hezky", ale mluvil v naprosto prázdných frázích a nebyl schopen uvést konkrétní údaj nebo argument. Nemyslím, že problém je v tom, že by byl jinak chytrý a dobrý, ale jen "špatný řečník". Problém bude v tom, že je dost hloupý (a prázdný a falešný)
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 19. 6. 2005 22:19

Paroubek byl výtečný komunista..........
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Shirker 19. 6. 2005 23:06

Nejhorsi je, ze to Paroubkovi vsichni zerete! Je to poulista jako pr***. Ted pred volbama to je haha, hihi! Ja jsem hodny, chytry, vsem Vam pomuzu, ale pockejte po volbach, jestli vyhraje! Je videt, ze lidi v tomhle state se nikdy neponauci!

Tento nazor neprameni z toho, ze bych byl zfanatizovany ODSak!
Shirker

Odeslat příspěvekod LordMystic 20. 6. 2005 06:03

Jasně, Paroubek je borec - každýmu všechno odkejvá aby se všem zalíbil a také jeho velice blízká náklonost k soudruhům z ÚV KSČM z něho dělá toho pravého sociála. Jen tak dál, totální sociální stát nám jistě pomůže - stát je "výbornej" hospodář, tak proč mu nenechat přerozdělovat úplně všechny prachy - on se o ně jistě dobře postará, že?
LordMystic

Odeslat příspěvekod Ondras 20. 6. 2005 06:19

Topolonáke je rozhodne lepsi nez Paroubek
Ondras

Odeslat příspěvekod DrCRYO 20. 6. 2005 07:18

Ani se panu Parobkovi nedivim. Zehlit prusvihy minuleho premiera a jeste se vyrovnat, ba co vic, zmenit klesajici oblibu jeho starny neni zadna sranda a clovek v teto situaci bude jen velmi stezi a sakra opatrne delat verejne neprijemna ci omezujici rozhodnuti. Nu a k panu Topolankovi take vlastne neni co dodat. O jeho vyjadrovacich a nebojim se tvrdit i motorickych :) schopnostech tu rec uz byla, nicmene funkci lidra opozicni strany obhajuje s prehledem a chova se presne tak, jak by se dalo od opozice cekat.
DrCRYO

Odeslat příspěvekod luk 20. 6. 2005 07:21

bigdoc: Umaštěný je, až se leskne (i po napudrování) :-D Ale to není důležité. Důležité je, že nám nepomůže (ani on, ani ministři z jeho vlády).

Viz návrh na "snížení daní". Ano, daně se sníží, ale zvětší se progresivita. To je samozřejmě protirůstové opatření, které kromě poklesu příjmů státního rozpočtu nic nepřinese.
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kubakod 20. 6. 2005 07:25

Kdyz je nekdo pekny a upraveny, muze se chovat jakkoli hulvatsky a je to v poadku.
Kdo si tohle mysli (osobne par takovych lidi znam a i tady to ***** ;-)) je maximalne povrchni hlupacek.
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod _eF_ 20. 6. 2005 07:32

bigdoc píše:no, nepřipadl mě ani umaštěný, ani vymaštěný, což je na socdem dost překvapivé. Naopak mluvil rozumně. Topolánek vypadal "hezky", ale mluvil v naprosto prázdných frázích a nebyl schopen uvést konkrétní údaj nebo argument. Nemyslím, že problém je v tom, že by byl jinak chytrý a dobrý, ale jen "špatný řečník". Problém bude v tom, že je dost hloupý (a prázdný a falešný) /quote]

Od paroubka jsem dosud neslysel snad nic, z ceho by mi nevstaly hruzou vlasy na hlave. Mimochodem, Skromach se od nej uci... nebo jsou to jen stary zvyky dany ideologii mozna, kterou maj v podstate spolecnou.
A jen na okraj - a) mi vadi, ze se hadaj s moderatorama jak maly haranti, a b) mi konkretne u paroubka vadi, ze misto diskuse s oponentem mluvi na kameru a vyuziva cas na diskusi vicemene k agitce. Nevim jak komu, ale mne to prijde krapet nekorektni.
_eF_
Čtenář

Další stránka