Myslite jsou policajti takova numera nebo to jen delaji.

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod spacir (novy) 17. 6. 2005 08:57

Povim Vam pribeh:Jeden synacek jen co se napije dela bordel,mlati svoji matku jejiho druha i jine.Jiz dvakrat byl v base za vytrznictvi jednou za pyromaniji.Ve stredu 15.6.2005 opet zacal vyvadet jeho sestra zavolala policajty.Ti prijeli on byl v ten moment klidny,policajti mu dali fouknout a prohlasili ze mu udeluji prestupek a to jen proto ze nepil.Vsichni jsme videli ze byl na mol ale jim to vubec nevadilo,jen aby nemuseli nic sepisovat .Jinak si to nedovedu vysvetlit.Jen co odejeli tak se zeptal sve sestry jestli vi jak dobre hori vyschla strecha.Na druhy den z toho mel strasnou psinu ze byl jak houba a policajti mu dali fouknout a nemel zadny alkohol.Je to snad vychovny prostredek nebo jsou jen policajti zhnili az do morku kosti?Kazdeho slusneho cloveka budou buzerovat za kazdou blbost ale takoveho hajzla,kteremu je jedno co snim bude nechaji na pokoji a budou cekat az nekomu opravdu neco udela.Pak at se nedivi ze nazor obcanu je "CO POLICAJT TO H...L.
spacir (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mývalice 17. 6. 2005 09:10

Já slyšela jiný příběh. Skutečně se stal. Policajti honili kriminálníka, postřelili ho, zavolali záchranku. Nahlásili, že se jedná o zásah do nohy. Záchranka přijela a posádka zjistila, že se nejedná o žádný zásah do nohy, ale čistý průstřel plic. To dokáže běžný policajt. Domnívám se, že kriminalista takový debil nebude.
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod spacir (novy) 17. 6. 2005 09:23

Jenze ja ho neslysel ja ho prozil.Toto se stalo jako fakt.K tomu mohu jen dodatco stalo me primo.Vjizdel jsem do okrajove casti jednoho mesta a najednou frnk kolem policie.Rikam kdyz nejedou k pripadu musi dodrzovat tak jako kazdy,tak dup na pedal a drzel jsem krok s nimi.Po peti kilometrech a trech krizovatkach se obevila ruka s tercikem s okenka a za oknem stop.Zastavim a cekam co se bude dit?Pristoupil pilicista a zacal mne castovat za rychlou jizdu a ze budu platit 2000Kc pokuty.Odvetil jsem ze s radosti ale az zaplati oni a o sto procent vic jako predstavitele zakona.Co myslite jak to skoncilo?
spacir (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod yarik 17. 6. 2005 09:29

Nevím co bych k tomu dodal,ale vím že v čechách to stojí všeobecně za HO*NO.A to na všech stranách fronty.Už jsem taky zjistil,že při zvonění klíčema v 89 nás pěkně houpali.
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mývalice 17. 6. 2005 10:28

Většinou se mým uším dostaví informace, že se dopraváci nechají ukecat na přijatelnou cenu 200Kč.
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod Ukulelembo(smazano) 17. 6. 2005 11:10

S policajtama je celkem sranda. Parkrat se mi stalo, ze me za neco zastavili, koukli na doklady a rekli, at pozdravuju rodice a jezdim opatrne.
Ukulelembo(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod Fido+ 17. 6. 2005 13:51

No ono je to tezke. Nekdy policajti fakt zbytecne buzerujou a casto si ulehcujou praci. Na druhou stranu se jim nedivim. V pondeli me pred barakem naky smejdi ukradli firemni auto a policajti je dostali behem nekolika minut. Auto bohuzel zdemolovali. Jenze jeden z tech policajtu mi rikal, ze ma chut se na to vykaslat protoze tesne prede mym pripadem chytli dalsi zlodeje a ukazalo se to, ze to byli ti sami, co je chytli uz dvakrat a predali soudu. A soudce je vzdycky pustil. Ja sam bych se na takovou praci asi vyprd. Takze ono to fakt neni jen v policajtech.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod yarik 17. 6. 2005 13:56

Proto říkám v čechách to stojí všeobecně za HO*NO.
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod a 17. 6. 2005 15:00

yarik píše:Proto říkám v čechách to stojí všeobecně za HO*NO.a/quote]

no nielen v cechach :|
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bigdoc 19. 6. 2005 13:30

Podívejte se na to z jiné stránky: šli byste dělat policajta? I za docela dost peněz? Tohle povolání má mizernou prestiž - na policajty se každý dívá jako na blby/šašky/zkorumpované nepoctivce/všechno toto dohromady. Takže na to povolání jdou lidé, kteří si sami sebe moc neváží, kterým nevadí, co o nich okolí smýšlí a kteří se mu vlastně mstí tím, že mají pendrek a plácačku a mohou tím uplatňovat svoji moc, kterou jim dal zákon.

Bohužel - tohle je tu od komunismu (policajti = největší opovrhování) a mění se to jenom pomalu. Na druhé straně ale jsem už viděl pár policajtů, o kterých si myslím, že jsou skvělí lidé a skvěle dělají svoji práci. Nejsou všichni tak hrozní.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod djlooper 19. 6. 2005 13:51

No někdy je člověk rád, že policajti přijedou, když jde o nějaký průser a jde do dutého. V takových případech buďme rádi, že je tady máme.
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod luk 19. 6. 2005 15:55

djlooper: Tragédie je v tom, že člověk je rád, že vůbec přijedou - i když by to měla být samozřejmost (jsou za to placeni). Hlavně když je někde nějaká bitka, tak se tam policajtům moc nechce (ještě by dostali do rypáku). Tak často radši někde stranou vyčkávají, než se to samo nějak potluče, a oni už pak jen zatýkají.
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fido+ 19. 6. 2005 16:51

Bigdoc: No to nelze tak zevseobecnovat. To co pises plati nejspis pro dopravaky. Ovsem treba kriminalka a dalsi trosku specializovanejsi utvary maji slusnou uroven a delaji tam uplne jini lide.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod luk 19. 6. 2005 17:28

Fido+: Až na výjimky samozřejmě (např. kutnohorská mordparta a vraždy manželů Stodolových) :-D
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 20. 6. 2005 02:30

ja si myslim, ze mezi policajty jsou dost inteligentni lide, jde jen o to, ze normalni clovek na ne nemuze nikdy narazit a kdyz uz, tak zpravidla v necem jede,

obecne je problem policie ten, ze je nejvice na ocich a pritom aby byl clovek spokojeny tak musi zafungovat jak soudy, policie tak i politici, staci aby jedni z nich to flakali a samozrejmne to odnese policie protoze je nejvice na ocich...
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Další stránka