Myslite jsou policajti takova numera nebo to jen delaji.

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Já Osobně 21. 6. 2005 16:38

spacir píše:Zastavim a cekam co se bude dit?Pristoupil pilicista a zacal mne castovat za rychlou jizdu a ze budu platit 2000Kc pokuty.Odvetil jsem ze s radosti ale az zaplati oni a o sto procent vic jako predstavitele zakona.Co myslite jak to skoncilo?
Já Osobně bych jim řekl tohle: Určitě jsem nemohl porušit dopravní předpisy. Vždyť rychlost vašeho i mého automobilu byla stejná... :wink: Neříkejte mi, že by nezměkl :lol:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Čtenář

Odeslat příspěvekod Ukulelembo(smazano) 11. 8. 2005 11:25

Tak tenhle clanek me dostal. :mrgreen:
Ukulelembo(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod S-Tony 11. 8. 2005 11:35

Tak to je problém.
Já bych dal policajtům základní mzdu a pak odměny podle vykonané práce. Čím více zadžených pachatelů a čím více zjištěných přestupků tak tím více peněz na výplatě.

Když mají pořád stejně tak proč by se namaháli, že :-(
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod a 11. 8. 2005 11:39

S-Tony: Čím více zadžených skutocnych pachatelů
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod gofry 12. 8. 2005 20:12

S-Tony píše:Tak to je problém.
Já bych dal policajtům základní mzdu a pak odměny podle vykonané práce. Čím více zadžených pachatelů a čím více zjištěných přestupků tak tím více peněz na výplatě.

Když mají pořád stejně tak proč by se namaháli, že :-(t/quote]
A skonci to ako s dopravnymi policajtami - postavia sa na dialnicu, kde rychlost 160km/h nie je nic extra nebezpecneho namiesto trebars do mesta, kde je obtiaznejsie merat ale prekrocenie rychlosti moze mat ovela vaznejsie nasledky.
gofry
Návštěvník

Odeslat příspěvekod elit 15. 9. 2005 11:13

yarik píše:Nevím co bych k tomu dodal,ale vím že v čechách to stojí všeobecně za HO*NO.A to na všech stranách fronty.Už jsem taky zjistil,že při zvonění klíčema v 89 nás pěkně houpali.
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod elit 15. 9. 2005 11:16

gofry píše:
S-Tony píše:Tak to je problém.

Když mají pořád stejně tak proč by se namaháli, že :-(t/quote]A skonci to ako s dopravnymi policajtami - postavia sa na dialnicu, kde rychlost 160km/h nie je nic extra nebezpecneho namiesto trebars do mesta, kde je obtiaznejsie merat ale prekrocenie rychlosti moze mat ovela vaznejsie nasledky.

Nezalezi na tom, jestli je 160km/ h bezpecnuch nebo ne. Jednou je dano 130km/ h a je nutno toto dodrzovat. Az se nekdo ve 160 vyseka, tak se zas vsichni budou priblble ptat a kde byla policie?
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod zamis 16. 9. 2005 18:59

kamarad je policajt, ale blbej urcite neni.zadnej vzornej prislusnik neni, spis bych rekl, ze se v praci jenom snazi flakat asi jako kazdej, ale oni jsou vic na ocich, tak to vic vynikne. jinak ma to i svoje vyhody, pac se vzdycky hodi par policajtu znat a taky man nosi trubicky na mereni alkoholu.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Předchozí stránka