aaaa píše:A co slibuje jako ODS-vy snad chcete rovnou dan?Nebo chcete platit skolny?...Ja se porad ale rozhoduju mezi CSSD a ODS...ODS na me nepusobi uprimne:) hlavne Tlusty se mi vubec nelibi a proste jim neverim...
Ano, chci rovnou daň. Nevidím sebemenší důvod k tomu, abych platil procentuálně vyšší sazbu jen proto, že si umím vydělat trojnáseobek celostátního průměru. I při rovné dani odvedu trojnásobek toho, co někdo jiný s průměrnou mzdou.
Ano, chci školné, a to s vědomím toho, že ho budou platiti mé děti.
Pokud to přinese zkvalitnění vzdělání a uznání tuzemského studia v zahraničí, klidně. Souhlasím s tím, že vzdělání je investice do budoucnosti. Skutečně schopní si při studiu dokážou přivydělat, pro ostatní ať stát zajistí nízko úročený úvěr.
Neříkám, že na mě lídři ODS působí důvěryhodně, ovšem to ani ti ostatní. A hlavně se těším, jestli se povede zavést procentuální výdaje na dosažení příjmů, protože pak se jako drobný živnostník vykašlu na evidenci příjmů a výdajů.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.