Eutanázie

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Weslo 4. 1. 2008 00:24

iwi:já bych ho tady nechal - bez fanatiků to tak nějak není sranda (že Case:) )
vlazy:zeptám se tě jinak - pokud by si byl v jednom ze stavů které jsem popisoval nahoře, považoval bys to ještě za život?Považoval by si za život i to že svého boha už nikdy neuslyšíš ačkoliv on k tobě mluví?O tom že ty bys u nemohl ani myslet ne tak se modlit nemluvě?
Weslo RepRezent® vegetarián a odpůrce týrání zvířat ©
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 4. 1. 2008 10:35

Weslo píše:iwi:já bych ho tady nechal - bez fanatiků to tak nějak není sranda (že Case:) )e/quote]Je vidět, že někteří nemohou unést to, že někdo má na něco jiný názor než ho mají oní a ten si dovolí i veřejně vyjádřit a obhajovat ho a proto neumí vymyslet nic jiného než ho označit za fanatika. Je docela zarážející, že za tiché a dost výrazné podpory vedení fóra je zde umožněné některým diskutujícím veřejně páchat trestnou činnost proti českým zákonům, konkrétně nb][url=http://spcp.prf.cuni.cz/lex/140-61.htm]Trestní zákon č. 140/1961 Sb., § 198 a 198a1/url][/b].
Weslo píše:vlazy:zeptám se tě jinak - pokud by si byl v jednom ze stavů které jsem popisoval nahoře, považoval bys to ještě za život?Považoval by si za život i to že svého boha už nikdy neuslyšíš ačkoliv on k tobě mluví?O tom že ty bys u nemohl ani myslet ne tak se modlit nemluvě?a/quote]
Já za lidský život považují stav od početí až do smrti přirozeným nebo jakýmkoliv jiným způsobem.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 4. 1. 2008 13:26

vlazy píše:Já za lidský život považují stav od početí až do smrti přirozeným nebo jakýmkoliv jiným způsobem.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pade 4. 1. 2008 14:16

Weslo píše:vlazy:zeptám se tě jinak - pokud by si byl v jednom ze stavů které jsem popisoval nahoře, považoval bys to ještě za život?Považoval by si za život i to že svého boha už nikdy neuslyšíš ačkoliv on k tobě mluví?O tom že ty bys u nemohl ani myslet ne tak se modlit nemluvě?a/quote]

život to samozrejme je, len mierne ťažší, to este ale neznamena ze daneho cloveka odstranime, pretoze sa nam o neho nechce starat
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Weslo 4. 1. 2008 15:36

Pade píše:život to samozrejme je, len mierne ťažší
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 4. 1. 2008 18:33

Weslo píše:Koukám že tady vlastně jde spíš o to co kdo považuje za život.Já si myslím že bez toho "nečeho" co dělá člověka člověkem(čemuž někdo říká bůh) život není.Ty i vlazy si naopak myslíte že stačí když má jakási hmota nastartované chemické reakce takje to život.
vlazy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 4. 1. 2008 19:00

vlazy píše:Ano možná, že leccos dokážeš unést, ale jiný názor než máš ty to je pro tebe neunesitelné.e/quote]

Hm, takže já, Weslo, pokud vzpomenem další diskuse, ještě by se někdo našel - ale je fajn, že TY jiný názor unést dokážeš :tleskani
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod kosch 4. 1. 2008 20:02

Pade píše:
život to samozrejme je, len mierne ťažší, to este ale neznamena ze daneho cloveka odstranime, pretoze sa nam o neho nechce staratt/quote]

a pak se divte, že občas někoho označím za pitomce :roll: 100x tu já i další říkáme, že jde o možnost volby - kdo chce dožít ať dožije, ale kdo chce zemřít ať je mu také vyhověno (teď pomíjím již zmíněnou možnost odmítnutí léčby atd., je snad dost jasné jak to myslím..)... že nikdo nechce nikho odstraňovat proti jeho vůli.... néé přijde Pade a napíše co napíše :roll: :oboze
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Weslo 4. 1. 2008 20:21

vlazy píše:Má se to snad chápat tak, že ty sám sebe nepovažuješ za živého člověka, protože ty nevěříš v to čemu někdo říká Bůh a podle tebe bez toho v nikom život není?o/quote]
no pro tebe je asi divné že by to mohl být i něco jiného než tak křesťanská
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 4. 1. 2008 20:50

Weslo a někteří jiní: vy si snad neuvědomujete, že v mnohým co zde píšete porušujete Trestní zákon č. 140/1961 Sb., § 198 a 198a
Naposledy upravil vlazy dne 4. 1. 2008 21:18, celkově upraveno 1
vlazy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mikulast 4. 1. 2008 20:54

Než trpět odkázán na přístrojích, tak radši důstojně zemřít. Jiná věc je zneužití
mikulast
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlazy 4. 1. 2008 21:06

mikulast píše:Než trpět odkázán na přístrojích, tak radši důstojně zemřít.
vlazy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Weslo 4. 1. 2008 21:11

vlazy píše:Weslo a někteří jiní:n/b] vy si snad neuvědomujete, že v mnohým co zde píšete poručujete ub][url=http://spcp.prf.cuni.cz/lex/140-61.htm]Trestní zákon č. 140/1961 Sb., § 198 a 198a1/url]

Zažaluj mě za to :lol: .Přesně takoví jako ty tenhle zákon zneužívaj a pak se taky každej bojí něco říct.
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 4. 1. 2008 21:31

Žalobu na porušování mnou uvedeného zákona na nikoho podávat nebudu. Nemíním tím asi zbytečně marnit čas. Jsem ale zvědavý zda s tím něco udělají provozovatelé tohoto fóra kteří se rovněž do jisté míry podílejí na porušování tohoto zákona tím, že zde některým tiše umožňují tento zákon porušovat.
vlazy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Weslo 4. 1. 2008 21:54

vlazy píše:Problém je v tom, že by mnozí vůbec trpět nemuseli kdyby jim to utrpení nezpůsobovali jiní tím, že nejsou ochotní se o ně postarat a dávají jim najevo, že jsou jim jen na obtíž.m/quote]
a k tomu je chceš donutit?Nebo jak toho chceš dosáhnout?Nebo jsou to jen další dobře míněné ale nesmyslné doměnky a ideály?
quote]Žalobu na porušování mnou uvedeného zákona na nikoho podávat nebudu /quote]

to je dobře - jen nerad bych tím ztrácel čas který mohu věnovat flamewaru na fórech
Weslo
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka