Kajínek

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Kejchal 20. 5. 2005 13:20

Píši sem protože by mně zajímalo co si myslíte o tom, jestli Kajínek je to co z něj dělají nebo není. Já si myslím, že na každým šprochu pravdy trochu, takže kdo ví jak to s ním bylo. Co vy na to?
Kejchal

Odeslat příspěvekod Asspenn 20. 5. 2005 22:42

V tomto konkrétním případě nevinen.
Jako zkušený mazák v podsvětí možná moc věděl, tak na něj bylo ušito. Moc bych za to nedal, že podle původního plánu tam měl taky zůstat ležet.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 01:46

Vypadá na dobrýho troubu, ale asi takovej nebude. Celý je to divný s těma Pokošema, ale podle mne už přehnaný. Myslím, že ta velká medializovanost tomu akorát škodí.
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Luke 22. 5. 2005 11:15

Řekl bch že v tomto případě je až příliš nejasností, což ukazuje že to rozhodně nebylo tak, za co byl odsouzen. A jeho chování na útěku ukazuje že je frajer..neříkám že andílek ale do jisté míry mám moje sympatie
Luke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod spacir (novy) 24. 5. 2005 15:28

Dle meho soudu bych rekl ze cisty tak docela nebude ale za to co je odsouzen to neudelal,navic musim dodat ze ruku do ohne bych nedal za to ze mel zustat bud tam na tom miste skonat a nebo byl i jeho utek dobre pripraven tak aby jiz vice nemluvil.Dnes uz nemuzou delat nic jen se dobre starat o jeho zdravi,protoze kdyby nahodou tak je vse jasne.
spacir (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bigdoc 24. 5. 2005 20:15

Kejchal píše:Píši sem protože by mně zajímalo co si myslíte o tom, jestli Kajínek je to co z něj dělají nebo není. Já si myslím, že na každým šprochu pravdy trochu, takže kdo ví jak to s ním bylo. Co vy na to?m/quote]

NO jo, to je právě to, co se pořád říká: média na někoho něco vytáhnou, co může být i naprosto vykonstruované a je to naprosto ničím nepodložené, a lidi si řeknou "na každém šprochu pravdy trochu". To jako kdyby o mě média napsala, že Bigdoc žere hady, tak by si lidi řekli, no, hadi to asi nebudou, ale chcíplý myši baští určitě s chutí.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod TheFlyingman 24. 5. 2005 20:43

Nevěřím, že střílem on - zdá se mi nemožný, že by měl v každý ruce pistoli, střílel a pak ještě v běhu stihnul vyměnit oba zásobníky
Když je nepřítel na kolenou.....musíte ho dorazit.
zastánce teorie pohlcovačů tmy
TheFlyingman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 27. 5. 2005 20:33

nevinen.mela jsem to velkym pismem napsany kdysi na koleji na zdi:-)
iwigirl
VIP uživatelka