Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
bigdoc píše:Kupodivu mně Paroubek nepřipadá tak zlej. ... nemluví nesmysly a nemlží jako jeho svazácký předchůdce. d/quote]
bigdoc píše:Kupodivu mně Paroubek nepřipadá tak zlej. Přečtěte si o něm např. velice zajímavý článek v posledním Reflexu od Pečinky. Nehleďte na to, jak vypadá; když jej posloucháte, nemluví nesmysly a nemlží jako jeho svazácký předchůdce. Navíc se zdá být razantní při prosazování změn, což je taky potřeba. Nechci jej chválit, ještě neměl čas se ukázat, ale nebudu jej ani hanět (ze stejného důvodu)n/quote]
Asspenn píše:
Já osobně to myslím tak, že pro nějaké změny, pro nás opravdu podstatné, je úplně jedno, kdo tam sedí. Jednotlivec absolutně nemá šanci a za provázky se tahá úplně jinde. Nebo si myslíte, že Gross skutečně řídil neprůhlednou pavučinu policejních důstojníků, sedících desetiletí na svých propletených židlích? Ve svém věku ani nemohl, to prostě duševní vývoj jedince tak brzo neumožňuje, i kdyby se učil seberychleji.z/quote]
Asspenn píše:Nevšiml jsem si, že by ho v předchozích příspěvcích někdo haněl.
Já osobně to myslím tak, že pro nějaké změny, pro nás opravdu podstatné, je úplně jedno, kdo tam sedí. Jednotlivec absolutně nemá šanci a za provázky se tahá úplně jinde.
bigdoc píše:Kupodivu mně Paroubek nepřipadá tak zlej. Přečtěte si o něm např. velice zajímavý článek v posledním Reflexu od Pečinky. Nehleďte na to, jak vypadá; když jej posloucháte, nemluví nesmysly a nemlží jako jeho svazácký předchůdce. Navíc se zdá být razantní při prosazování změn, což je taky potřeba. Nechci jej chválit, ještě neměl čas se ukázat, ale nebudu jej ani hanět (ze stejného důvodu)n/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků