Jak ušetřit pohonné hmoty

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod michal-20 24. 11. 2011 15:17

Tak vážení,
v době krize, kdy dochází ropa, lidstvo jí neuvěřitelně plýtvá. Třeba dojížděním do škol, do práce, na dovolenou a tak různě. Nejvíc odsuzuju jezdit autem z hospody, za to by měli řidiči dostávat pokuty za zbytečné plýtvání ropou.

Chtělo by to udělat zákon, aby se všichni museli povinně přestěhovat, vyměnit byty a baráky tak, aby nemuseli dojíždět a mohli tam chodit maximálně 15 minut pěšky. No uznejte sami, jaký to má smysl, když jeden dojíždí třeba z palmovky na vyšehrad a ten někdo jiný dojíždí z vyšehradu na palmovku? A to ještě nemluvím o těch, co jezdí takovou štreku třeba až do háje nebo rovnou do bohnic.

Pomozte mi proto prosadit nový stěhovací zákon.

Předem díky za spolupráci,
váš Michal
michal-20
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jack111 24. 11. 2011 16:32

V centru bude trochu nával, ale kdybych měl dostat stejně velký byt jako teď někde pod hradem, nestěžoval bych si :-D
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod hobitt 24. 11. 2011 18:26

Já mám školu v ghettu nepřizpůsobivých, takže já bych si stěžoval. :D
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 28. 11. 2011 18:35

Milý Michale,
vzhledem k tomu jaký chaos vládne ve státní správě, vzhledem k imbecilitě většiny zákonodárců a totální lenosti většiny jejich asistentů je prosazení takovéhoto zákona reálné. Propašuj se do sněmovny a začni hlasovat. Neboj, nikdo si tě tam nevšimne.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Jean ViC 10. 1. 2012 16:52

jak te muze trapit ze nekdo plytva ropou :)
kdyz na to ma, tak at si plytva, ale dost lidem nic jineho nezbyva nez dojizdet, ja dojizdim 50Km tam a pak 50Km zpet jen abych mel praci...
TDI DSG
Jean ViC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 5. 2012 13:55

Co se tak poohlédnout ve větší blízkosti? Neříkej, že to nejde, nebo že tam práce není, to jsou jen výmluvy :)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Rattus rattus 24. 5. 2012 14:37

Michal Kolessa přichází :love:
Rattus rattus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod QBITS 22. 6. 2012 12:56

Fakt dobrý. Co když tě vylijou z práce (po tom tvém úspěšném přestěhování z Vyšehradu na Palmovku) a budeš muset zpátky páč budeš chodit na pracák 15minut od původního místa bydliště. Celá Praha bude samej stěhovací vůz s mnohonásobně větší spotřebou nafty...a to se určitě vyplatí :-D
QBITS
Čtenář

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 23. 6. 2012 17:22

Stěhovací vůz nemusí být na naftu. Stačí ho táhnout :)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN