od dockalacek 1. 12. 2010 15:42
Nechte mikihocz být, zjevně má alergii na státní zaměstnance. Nechci být osobní, ale pravděpodobně to bude podnikatel, který má pocit, že ti hnusní, zlí a zbyteční státní zaměstnanci užírají jeho peníze. A on má díky tomu méně. Mám nápad - všechny policisty a vlastně všechny státní zaměstnance vyházejme a budeme se mít dobře. Takhle bys to chtěl?Ano?
Neříkám, že to je tvůj případ, pravděpodobně platíš poctivě daně a nic neulejváš bokem. Já čtu hodně diskuze na internetu a velice mě pobavila zpráva ve které podnikatelé státním zaměstnancům vzkazují, že nemají morální právo stávkovat. A jedna paní do diskuze pod článkem napsala: "Vy zase nemáte právo využívat daňové paušály, slevy na daních. Nemáte právo poskytovat služby nebo zboží bez papíru."
A mně to přišlo docela trefné. Nechci říct, že jsou všichni podnikatelé nepoctiví, ale dost velká část by si měla zamést před vlastním prahem. Kolik miliard uniká, díky šedé ekonomice? Pokud to tady klekne, tak určitě to nebude díky státním zaměstnancům. Ano, měli by se uskromnit, ale zajímalo by mně, jestli se třeba uskromnili i páni podnikatelé..
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)