Takhle po Ráně é Ránu...No Nic, hledal jsem to tady, ale marně?! Asi jsem slepej?
Zrovna jako před 42 lety ma volačo zobudilo?! Ale nebyly TO Anduly, nalétávajicí na Ruzyň, byla to Křeč v noze(trošku jsem se,,unavil v Lese,, ...porušil pitný režim, nebral minerály a Sek sebou na čistéj róvině - mokrej mech s travkou+ úvoz po lakatošu a bim, big beng!).
Jaký to bylo obojí, blbý a smutný i když 17 a 59 to jaksi rozdíl je?! No jak u koho, hej. Jen Jedna Totalita vystřidala Druhou, ehm Třetí ? nebo huž čtvrtou, pro ty co nezdrhli již tenkrát z tohohle Absurdistánu. Plnýho opakujících se ,,Spálených Jíšek,, s Numerem Zero, 8 a 9, periodicky se opakujících a přinášejících dokolečka jedno a To samé: Každý Sám za Sebe a Paňstvo hore za Všechny(do vlastného vrecka, navíc bezedného, hej), he pánko Vúch s tím nemá nic společnýho, jestli něco takovýho ještě existuje...?! Na Zemi či nad a okolo ní?
Bohužel to v Tý době bylo Většina proti Menšině, ale teď je to horší: Menšina proti Většině...a Vidina ,,Lepších Zítřků ,,již asi definitivně skončila v Dáli,,na Konci Tunelů,,...po 42 letech. Vtírá se Otázka: Proč jsem vůbec žil? Nebo taky proč vůbec existuje či Existovalo nějaké ČESKO a / - Slovensko?! Já to fakt po Těch letech Nevím...Bohužel v Tý době, ani po ní, a ani teď se Vodtuď Vypařit nemohem, ani to nezvládám, i když bych tak učinil bez váhaní...Je to Smutný a Blbý, naozaj. STarec Marcel od Zvonu, Bílej Den a ,,babsko letný víkend,, přeji Všem, těm, Dobrým i těm zlým, či Svíňáký(ů)m.