Výsledek voleb 2010

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 14. 7. 2010 20:12

Ještě na okraj k té otázce budoucích důchodů dnešních OSVČ, které si platí povinné minimum. Doporučuji osobní návštěvu na OSSZ v místě a tam dohodnout dobrovolné platby nad rámec povinných. Pouhé posílání vyšších částek na dosavadní konta OSSZ nic neřeší, jsou to platby nad limit a budou vráceny při podání přiznání a do výše důchodu nezasáhnou. Dobrovolné vyšší platby jsou na jiný účet po osobní dohodě. Nikdo nevíme, zda se dožijeme, ale štěstí přeje připraveným. Pozor, neplést si s penzijním připojištěním u penzijních fondů.
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 15. 7. 2010 06:42

ideově máš pravdu (i když je dobré vědět, že je třeba platby zvýšit až v určitý čas). Technické provedení celého kroku si ale představuješ špatně - podrobné rozebírání je však mimo téma.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod aquarkko 10. 8. 2010 19:47

koukali jste se někdo na jednání o důvěře vlády? ten Rath je fakt magor... "pan ministr se mě tady snaží rozesmát svým mužným smíchem, ale já se umím ovládat"...jaktože si pro něj ještě nepřijel Chocholoušek???
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Slonik 11. 8. 2010 17:20

koukal jsem na kus. Pak jsem usnul u "televize" a když jsem se probudil, tak to opakovali a na stěně mi hřímal soudruh Grebeníček, že program nové vlády pošlapává demokratické principy v zemi. Vypadalo to jako přímý přenos z Marsu. Ještě že jsem nic nevečeřel.

Doplnění: dnes jsem shlédnul i toho dRatha. Nejdřív jsem si řekl že to je **** (vulgární označení to co nosí pánové v poklopci), ale pak mi došlo, že je to nepatřičný příměr - pan hejslanec totiž nejspíš téměř nikomu žádnou radost neudělá.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod trent 14. 8. 2010 11:52

Pánové jako hejhulák tak preventivně nosí suspenzor.
Já jsem zase asi před 3 dny viděl brífing ministra životního přostředí a meteorologů. Asi jsem to vyloženě špatně pochopil(asi mě ovlivnil ekonom Kalousek, který mě ujistil, že opět díky dešti zaplatím státu více), ale měl jsem pocit jako by si zvali "rosničky" na kobereček. Hned jsem si vzpomněl na slavné heslo: "poručíme větru dešti"
Jinak mě vládá nechavá klidným. Vyjma finančníka Kalouska. Ten mě zvedne ze židle pokaždé, kdy promluví. Musí se šetřit, protože se musí zaplatit dluh jím způsobený(mimo jiné).
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Jaguša 18. 10. 2010 13:59

seterwohipikule píše:Nemůžu si stěžovat, volil jsem VV

Ještě jste stále přesvědčen, že jste volil správně?
Jaguša
Čtenář

Předchozí stránka