Globální oteplování - anketa

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Globální oteplování:
1. GO způsobí vyhynutí života na zemi a promění Zemi v druhou Venuši. 1 %  3%  [ 1 ]
2. GO učiní většinu planety neobyvatelnou a vyhubí většinu lidstva 0 %  0%  [ 0 ]
3. GO způsobí zvýšení hladin oceánů, posuv podnebných pásem a spoustu dalších vážných problémů. 8 %  29%  [ 8 ]
4. GO existuje, ale rizika se přeceňují. 5 %  18%  [ 5 ]
5. GO existuje, ale jeho vliv bude převážně pozitivní. 1 %  3%  [ 1 ]
6. Člověk žádné GO nezpůsobuje. 4 %  14%  [ 4 ]
7. GO neexistuje. je to jen podvod na kterém se domluvili vědci, aby mohli vysávat granty. 6 %  22%  [ 6 ]
8. Neotepluje se, ale ochlazuje. 2 %  7%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 27

Odeslat příspěvekod Grammator 6. 11. 2009 23:29

ale notak marceli, nedělej ze sebe blbce, vím že nejsi...

G: Zapomínáš, že Země není Měsíc, že...

země je vevnitř horká jen díky slapovým silám, a ty způsobuje co? Slunce...

G:viz. výše-jsme na vrcholu Periody vysoké sluneční aktivity: 11K let- 30%vliv na oteplení Země...dál bude klesat, ale nám to bude prd platný nás zajímá teď jen cca 100-200+/-Let!

já mluvil o koloběhu, který tady funguje minimálně půl miliardy let... navíc sem říkal, že tohle rozpitvávat nebudu (takže ani započítávat, naopak sem to zanedbal)...

G: Proč se uvolňuje Metan z moří a oceánů, he?

je to produkt bakterií, které rozkládají organickou hmotu (hniloba) pohřbenou v písku, hromadí se hromadí až to rupne...

G. Na rozmrzlé Tundře Ti vyroste Prd, bude tam hnijící SWAMP, a bude se uvolňovat Metan! Viz. Výše zdroj metanu...močály, hnijící rostliny! Kde si to vo houbách vyčet?!Nejsou stromy není Houba!

nemyslím za 2 roky samozřejmě, oba póly byly dřív téměř teplé, na jižním byl před 200M let prales, prostě koloběh... houby samozřejmě rostou všude, i tam kde není les, stačí jim vlhko a kyslík, živin moc nepotřebujou, nesmíš si pod tím představovat zrovna hřiby...

G: tohle je taky dobrej fór,na Kolik se musí Země ohřát, aby se rozpoutalo Peklo? A co by ho zastavilo, he?

tohle byla jen doměnka, ale správná, jednou za čas vzroste v zemi napětí, které se uvolní následnou sopečnou činností (časově v řádu stovek až tisíců let), když se energie uvolní, tak to zase ustane, však proto se uvolňovala ne?
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 7. 11. 2009 00:47

No Chlapče uhýbáš v každé glose někam jinam, je to Tvůj problém, ale takhle se nikam nedostaneš. Brou Marcel od Zvonu. Nechceš jít na Právnickou než na tu Architekturu?! No a jestli jsi měl na mysli,,2O12,, tak už si kopej ten Bungr a bal kufry, prosím Tě nepleť sci-fi do jakž takž seriozních debat.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Grammator 7. 11. 2009 01:00

jaký sci-fi? 2012?
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 7. 11. 2009 10:49

No Právě Grammatore, než se do nějaký debaty pustíš, tak si něco Solidního naštuduj(jako Literaturu- jeden Grygar Ti na debatu o Kosmologii nestačí, musíš pak i něco z doporučené literatury k němu přihodit!, ne JPP na netu, že...)pak je těžké Tě vo něčem, co je již někde napsáno a učí se podle toho,... přesvědčovat(a Doučovat Tě o tom, to snad nemůžeš na každém chtít, to by si ma tuplem votrávil), že Ty pravdu nemáš, bohužel Gramme opravdu ji ve většině případu nemáš. To co Ti řekl i Bobroněnko, sice máš zajímavé nápady!?, ale tak začni psát Sci-fi...Tak jako píšeš docela dobře Fantazy...Fantasto...Bohužel Nápad ve Vědě není všechno a nejen ve Vědě. Potřebuješ ho mít vyfutrovanej Klackem! Teorie i pokusů! ty Pragmatiku, jinak Ti bude na Draka a dej na mne, jen málo lidí bude vícekrát ochotno Ti něco, k Tvým nápadům vysvětlovat(to samý jako ve škole, zajímáš se, tak se dále snaž sám, než vlezeš za ,,kecpuilt,,) ano to lze a doporučuje se u děti tak kolem 3-6 let(které se ptají na absolutně všechno, a člověk jim rád odpovídá až do bezvědomí,... ale Gramme v Tvém Věku?!)...v Tvém věku si s těmihle zveřejněnými dotazy na své nepodložené nápady můžeš jen uškodit, zvykni si na To, je to v Tvém vlastním zájmu, opravdu se ptát DOBŘE! a k Věci!, s jistou nadéjí na užitečnou odpověď. Ptát se na Nesmysle je Nesmysl a odpovídat NEsmyslem či nějakou smyšlenkou či polopravdou a JPP(Jedna Paní Povídala), Tuplem! Nic ve zlým, ale již jsi si o něco takovýhohle koledoval, tak to máš natvrdo. Uškodí Ti to vždy, TO mi věř! Bílej Den,... a černé mraky již odtáhly v dál, a vyhřmělo se, že... Poutník Marcel od Zvonu. No k Těm Slapovým vlivům a Vlnám od Měsíce a Slunce, ty maj nárok tak hejbat mořem, příliv a odliv, než tady udělat pekelnej Armagedon, i když budou v konjunktuře i ostatní Planety Naší soustavy, vono je to tak již zas těch pár Miliard Let vyštelováné od Přírody, aby se to točilo hezky v Harmonii a Musel by přiletět z Hloubi Vesmíru pořádnej Macek, aby s Tím tady něco proved,( A i o Horkém Vnitřku a Vzniku Země si něco přečti a neblábol nesmysle o Slapových Vlnách , hech) t-j. uvedl to do nerovnovážného stavu jako to provedl s Přírodou na Zemi za pár Století Člověk a jeho Civilizace utržená ze řetězu...Poutník Vesmírem a Nekonečnem, Marcel od Zvonu.
Naposledy upravil Marcel Kudlvasr dne 7. 11. 2009 11:13, celkově upraveno 1
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Grammator 7. 11. 2009 10:58

marceli... jak to jemně říct...

proč to dopr.dele se.reš sem? No že mé vědomosti v biologii jsou limitované jsem sám napsal, rád se bavim a předkládám nápady, s bobroněnkem sem si skvěle pokecal, ale proč o tom píšeš sem? O vesmír se zajímám od nejútlejšího věku (kdyžtak ti detaily přiblížím po pm) a GO se týká mě, stejně jako všech ostatních a o to sem se taky zajímal, protože sem chtěl vědět jak to je, takže tady jsem právem, prezentuju fakta, v debatě o nesmrtelnosti prezentuju doměnky, co je na tom k nepochopení? v debatě o vesmíru si jen ověřuju, třídím a uklízím fakta, zase jsi úplně mimo!
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 7. 11. 2009 11:25

Proč?! Grammatore, protože vše souvisí ze vším: GO-Kritické změny Klimatu na Zemi.Zeměgula a Matka Příroda, Atmosféra, Stratosféra, Biosféra, Hydrosféra, Klimatologie, Geosféra, Astronomie, Kosmologie, Vesmír, Člověk i Dlouhověkost, Civilizace...atd. Vše souvisí se vším a nic nemůžeš trhat od Sebe
a ten přístup Tvůj k debatám je viz výše, a já jsem Tě několikrát varoval jaké jsou podmínky naší dohody o soukromnu...nic ve zlým, Grammatore. Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Grammator 7. 11. 2009 11:28

ale ty témata, nemůžeš všude psát všechno... já se bavim o různých věcech, chceš mi říct že ty se bavíš o jedné? Kde jsem psal "sci-fi" v tomto tématu?
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod brutal2 7. 11. 2009 11:37

Grammator: neprezentuješ tu fakta, ale nepodložený (a dávno vyvrácený) bláboly. Kdyby ses o tom opravdu snažil něco (seriózního!) nastudovat, tak bys tu takhle nelábolil. Proto ti to sem marcel píše.
brutal2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jannnn 7. 11. 2009 11:41

Kudlvasr je neco jako ferda mravenec a vseznalek dohromady. vse vi nejlip, vsude byl, ve vsem ma pravdu :D kdyz s nim nahodou nekdo nesouhlasi, tak tomu nerozumi, ma si to nastdudovat, rozmeta ho na kusy, blaboli o nesmyslech apod.
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod brutal2 7. 11. 2009 11:59

jann: tak proč si to nenastuduješ?
brutal2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jannnn 7. 11. 2009 11:59

:D
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 7. 11. 2009 12:38

Jannne neboj taky jseš na parketě é v kartotéce, tak začni študovat, aspoň na Netu, když né v knihovně, nejraději v Univerzitní-Klementinum a pod. Jo taková je Aréna Života, Mládí vpřed, tak se již konečně Dopředu pohněte a zvedněte zadky a začněte něco pořádnýho dělat, he...dokouřit a potopit, děkuji Vám předem. A nejenom za Sebe. Poutník Marc el od Zvonu. Jsem zvyklej řešit věci na Fleku, proto tyhle vyprovokovaná OT od Tématu, omlouvám se, že.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymous 7. 11. 2009 12:44

:shock: 8-D :D :mrgreen:
Anonymous

Odeslat příspěvekod jannnn 7. 11. 2009 12:59

Jersey dík, líp bych to neřekl :D
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod brutal2 7. 11. 2009 14:05

smějete se jen vlastní blbosti...
brutal2