Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Je to KLAUS, vím to vo něm od Sametu, no coment...máme co jsem chtěli é co jste si zvolili...já ho nikdy nevolil ani modrý ptáky. STarec Marcel od Zvonu. A bylo mi to prrrdlajs platný, že...
Václav Lukoilovič Klaus? Ten samý který svého času podával za ČR přihlášku do EU a NATO, aby se z něj stal ješitný pomatenec a vrchní apologet ruské rozpínavosti a Putinův "užitečný idiot" v EU? Jeho odmítání LS není bojem za suverenitu ČR ale snaha o to zatáhnout ČR (společnými silami se soudruhem Paroubkem) zpět do ruské sféry vlivu.
má mozek, to hromada čechů prostě nemůže přejít...