Upřímně řečeno, nejraději bych volil Bobošíkovou (resp. volební uskupení Suverenita). Velmi mě oslovila její debata s Falbrem na TV Prima (Nedělní Partie) konkrétně k tématu Lisabonské smlouvy. Zatímco Falbr mlátil prázdnou slámu, Bobo měla před sebou výtisk tohoto dokumentu polepený asi stovkou barevných papírků a mistrně se v tomto dokumentu orientovala a na nicneříkající kecy odpovídala konkrétními citacemi z LS. Osobně mi není příliš sympatická, ale styl její práce obdivuji. Bohužel mám obavu, aby můj hlas pro Suverenitu nepropadnul. Původně jsem chtěl na 100% volit ODS, ale když jsem viděl jak se k Zahradilovi lísá pan starosta Prahy 5 Jančík, tak jsem maličko zaváhal. Asi si o tom se Zahradilem na nějaké komornější předvolební akci popovídám.
Zcela nepřijatelní jsou pro mě Paroubkovci, bolševik a všechny formy nácků (NS, SPR-RSČ, DS)
Libertas mi přijdou lehce směšní - jeden kandidát odsouzený pro daňový delikt a druhý projevil svojí politickou prozíravost, když v srpnu 1989 vstoupil do KSČ, o pravopisných chybách na jejich plakátech a nekonečně legračním předvolebním klipu ani nemluvě

aqua: které neznáš? Je tam dost obskurních stran (
seznam) - za nejobskurnější považuji asi uskupení označené v číselníku ČSÚ jako HNDPSDZP (= Nejen hasiči a živnostníci s učiteli do Evropy ).