Kupujete knihy?

Co číst a co nečíst; nejlepší knihy a časopisy & další kultura

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Vojtěch Juřík 17. 9. 2008 07:31

tak jsem si koupil komplet dárkovou kazetu Mládí v hajzlu :inlove:
Vojtěch Juřík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Andrew_R 17. 9. 2008 18:29

Victor Hugo - Dělníci moře s ilustracemi od Zrzavého za 38,- To bude asi nejlepší koupě tento rok :-)
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fuck8r 17. 9. 2008 19:18

teď na aukru kupuju jednu knihu denně... včera Nekroskop a dnes Nekroskop II - bůhví co se z toho vyklube :-)
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Swordman 16. 10. 2008 21:30

Séria Nekroskop od Briana Lumleya je super. Aj keď s pribúdajúcimi dielmi mierne klesá úroveň, ale to u sérii býva ( nápady sa trocha míňajú a dej sa stáva predvídateľnejším ).
Odporúčam knihu Santiago od M.Resnicka. Trocha ťažšia kniha, ale fakt nádherný koniec.

Ja som naposledy kúpil od Simmonsa knihu Olymp, Od Swena Hassela knihu Gestapo.
Kto má rád sci-fi, nemal by opomenúť sériu Hyperion a Endymion od Dana Simmonsa.

Knihy kupujem často, ešte častejšie si ich požičiavam z knižnice. ( Najlepší nákup : za 5,-SK som kúpil pred pár rokmi v antikvariáte v Myjavskej knižnici knihu Quo Vadis od Sienkewicza ).
na scifi a fantasy odporúčam internetové slovenské obchody www.brloh.sk a na knihy všeobecne www.martinus.sk

Na jeden záťah sa dá prečítať mnoho nádherných sci-fi a fantasy kníh.

Detektívky odporúčam hlavne od týchto autorov:
Ed McBain ( škoda, že pred nedávnom zomrel )
Joe Alex ( zopár dobrých kúskov tiež napísal - je to pseudonym nejakého poliaka, napísal aj tuším nejaké historické detektívky, tuším jedna má názov Šíp z Elamu ).
..............

Všetko od Forsytha odporučujem, ďalej väčšinu kníh od Ludluma, od Patricka Robinsona všetky knihy s tematikou ponoriek....

Naposledy som hlboko do noci čítal knihu Základňa 7 od Matthewa Reillyho ( a to som mal na ruke RamFix - taký špeciálny opasok na ukotvenie ruky po operácii lakťa - a čítal som to v posteli v noci zopár hodín aj napriek bolesti - strhujúce čítanie, fakt sa to perfektne číta - mal som z knižnice )
MB ASUS A7V600-X,Athlon XP 2500+ Barton , 1791 MB RAM ,Radeon 9200SE 128MB, Audigy 2, LG GSA 4163B,LG GSA 4081B, HDD: WD500GB PATA,Seagate Baracuda 80GB SATA,WD200GB SATA,
CRT Belinea 17", Zdroj CHIEFTEC CFP-400-12G
Swordman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 16. 10. 2008 22:18

To ja bych doporucil toho cooka, nevim jestli jsem to tady psal. Detektivky z oboru lekarskeho. Asi se mi to libilo proto, ze jsem o tom vedel prd :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod J.Doe 7. 9. 2009 15:38

Knihy si kupuji, půjčuji v knihovně a stahuji e-booky.
J.Doe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Hansol58231 14. 2. 2010 00:30

Já taky si kupuju jen velmi vyjímečně a když už tak si nějakou koupim v levných knihách

Zatímco za nějakou knihu za člověk v knihkupectví třeba 400Kč tak v levných knihách co se tam po nějaké době ta samá kniha objeví dá zani člověk třeba jen 99Kč o<:)
Hansol58231
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 14. 2. 2010 17:39

Ja Hanzol, prověrka Levné Knihy a Antikvy, ale Ty jen u nádražích či na perifériích, se to vyplatí. V centru to jsou již lupiči, hech. Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Trpaslíček 27. 3. 2014 11:11

Knihy jen stahuju z internetu do elektronické čtečky. Papírové jsou docela drahé a pokud člověk čte hodně, tak už je potom ani není kam dávat. Taky papírovou knihu moc nenarvu do kapsy nebo malé kabelky, pokud se jedná třeba o Hru o trůny. Navíc, když dočtu knihu třeba ve vlaku, můžu hned jít na další...
Trpaslíček
Čtenář

Odeslat příspěvekod Kniter 27. 3. 2014 20:15

Knihy nekupujem, len dostavam ako darcek. Aj to len tie co si prelistujem ukazkove strany v internetovych obchodoch, alebo precitam recenzie, alebo s pocutia
Knihy su kucharske - Zdenek Pohlreich, Jarda Zidek.
Alebo encyklopedie - choroby, rozne katastrofy.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 3. 2014 15:11

Já jich poslední dobou kupuju celkem dost. A zrovna mám období, že je moc nečtu :D
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Motylova 18. 4. 2014 17:40

Tak kupuji jen ty, které opravdu chci, na ty které jsem jen zvědavá, tak ty si stahuji elektronicky, ale kniha je kniha :-)
Motylova
Čtenář

Odeslat příspěvekod Domca85 1. 5. 2014 12:35

Také se snažím, ale občas je to finančně náročnější, takže volím el. variantu
Domca85
Čtenář

Odeslat příspěvekod suk 5. 5. 2014 10:40

... ktera je casto jeste drazsi ;)

Jinak ja jsem zatim koupil asi jen jednu ele-knihu. Ty dalsi, co jsem chtel precist jsem si musel stahnout, neb to nikdo nenabizi, casto ani v papirove podobe. No, hlavne ze se divi, ze lidi stahujou...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Trpaslíček 23. 10. 2014 13:35

Přesně, například bych nikde nesehnala 38 knih ze sérií Hvězdných válek, ale se stažením není problém, tak je čtu v el. čtečce.
Trpaslíček
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka