od Marcel Kudlvasr 18. 10. 2009 13:59
Já vím Ekkare, spíš jsem to myslel po tý duševní sféře a trošku Jiho východně.Po vlastních stopách return-směr Indie a zpátky na Stromy, a všechno jinak?!
No a jsme, kde jsme chtěli bejt...Těch Keltů a Židů tu mohlo zbýt k asimilaci více, he, to by byl maglajs ještě větší než,,pod obojí,,he. A opevnit pořádně Kotlinku, a neplejvat moc silama jinde,...To by bylo kdyby bylo, moře vem čert.
I když udržet Dunaj a Taury, ale to by se nevydejchalo jako ve skutečnosti, proč se musej honit vždycky Ty Holuby na střeše místo držet Vrabčáky v Hrsti...
Někdy mám sny o blbý kolíbce a blbý době?! No ozvi se EKKARe, bude sranda...dýl pobuď, díky...no zatím vedeš na body. Marcel od Zvonu.
No , aby to nebylo OT mezi mé nej oblíbenější knihy, patří ty o historii Kotlinky a střední Evropě od stěhování národů: od cca +/- 400 L.n.l.-po Kristu,že. A to především ty vážnější, méně vážné až nevážné, he. Vřele mohu doporučit skvělou od Česala a spol, Utajené Dějiny Čech,...Buchvaldek, Dějiny pravěké Evropy,...Bauerová, Zlatý věk země Bojů,...Smetánka, Hledání zmizelého Času,...Sklenář, Učenci a Pohané...tož se ponořme proti Proudu času a hledejme své Kořeny. Je to vskutku Dobrodružo. Chtělo by to Hru na toto,,české téma,, ve stylu,,Age of Empire 2,,...začínalo by se , kde jinde než v Indii, že. Byl by to sakra Velkej vandr. No a třeba i v této STG/RPG, by se skončilo i jnde než pod Řípem. Něco podobného jsme hráli na stole i v terénu,jeden celej tábor při CTH:,,Slovani-Pohani,,...