od Swordman 16. 10. 2008 22:29
Časopisy :
Fantázia, Ikarie, PC Revue - ( prestal som tento rok na jar kupovať Linux+, pred tromi som prestal kupovať Computer, krížovkárske som prestal kupovať pred 5 rokmi - nemám už toľko času na lúštenie ). Ďalej kupujem Přísne Tajné! a občas v stánku aj nejakú knihu z edície vydavateľsva Magnet-Pres, týkajúcu sa 2. svetovej vojny.Časopisov som kedysi kupoval viac druhov, ale postupne s nárastom cien som bol nútený eliminovať sortiment. ( Napr. Receptář som kupoval až do doby, než sa zmenil vydavateľ, potom už bol o ničom, vyzeral ako ženský časopis - samý obrázok a nulová informačná hodnota - tiež som asi tri roky kupoval časopis Záhradkár - pokiaľ som robil na záhradke ) pred pár rokmi som asi rok až dva roky kupoval Stereo a Video a koncom 90-tych rokov Spark, Metall Hammer, Rock Hard a podobné hudobné časopisy - bývali tam aj CD, čo bolo na tú dobu raritou.
Noviny: SME ( občas aj Pravdu ). Kedysi som kupoval aj Domino Fórum, ale to bolo naposledy pred 5 rokmi. Občas kúpim hospodárske noviny.
MB ASUS A7V600-X,Athlon XP 2500+ Barton , 1791 MB RAM ,Radeon 9200SE 128MB, Audigy 2, LG GSA 4163B,LG GSA 4081B, HDD: WD500GB PATA,Seagate Baracuda 80GB SATA,WD200GB SATA,
CRT Belinea 17", Zdroj CHIEFTEC CFP-400-12G