Jakou právě čtete knížku?

Co číst a co nečíst; nejlepší knihy a časopisy & další kultura

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod EKKAR 2. 3. 2010 16:10

V pátek jsem si koupil přírůstek - nakladatelství Polaris SF, David Weber & Eric Flint - Koruna otroků... A v neděli už byl "sežranej"... Jeho "druhý díl" Ve stínu Saganamiho jsem ukořistil už vloni v létě, tak jsem rád, že se mi to povedlo dokompletovat...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Swordman 8. 3. 2010 18:59

Dočítal som Dědictví Scarlattu od Roberta Ludluma, Podsvetie od Deana R. Kontza a od Iana Rankina Krvavú štvanicu.
Všetky tri knihy sa dobre čítali...
Teraz si znova čítam niektoré poviedky zo zborníku New Space Opera.
MB ASUS A7V600-X,Athlon XP 2500+ Barton , 1791 MB RAM ,Radeon 9200SE 128MB, Audigy 2, LG GSA 4163B,LG GSA 4081B, HDD: WD500GB PATA,Seagate Baracuda 80GB SATA,WD200GB SATA,
CRT Belinea 17", Zdroj CHIEFTEC CFP-400-12G
Swordman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 3. 2010 20:14

další od Remarqa, tentokrát Na západní frontě klid :) a drsnýý
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod hobitt 9. 3. 2010 20:17

Jojo, to je super :) jsem rád, že to mám v seznamu k maturitě. :)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod EKKAR 9. 3. 2010 21:21

Swordman - když už jsi načal toho Koontze, četls od něj "Chladný plamen" ? Pokud ne, vřele doporučuju...
EKKAR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Swordman 9. 3. 2010 23:28

To som nečítal, čítal som ešte jednu knihu od Kontza, názov som zabudol, ale bolo to o nejakom Frankovi Polardovi, ktorý sa premiestňoval teleportáciou a mal brata psychopatického masového vraha ( názov mi fakt vypadol, ale isto sa to nevolalo Chladný plamen ).
Ak to budú mať v knižnici, tak si to isto prečítam. Díky za tip na dobrú knihu.
MB ASUS A7V600-X,Athlon XP 2500+ Barton , 1791 MB RAM ,Radeon 9200SE 128MB, Audigy 2, LG GSA 4163B,LG GSA 4081B, HDD: WD500GB PATA,Seagate Baracuda 80GB SATA,WD200GB SATA,
Swordman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod EKKAR 10. 3. 2010 19:06

Chladný plamen je o středoškolském učiteli (z USA), který začal "věštit" havárie a nehody, při kterých někdo zahynul a aktivně tyto lidi začal zachraňovat - někdy i za použití velmi násilných a drastických metod. Víc prozrazovat nebudu...
EKKAR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Swordman 12. 3. 2010 23:52

Dofrasa, nemajú ten chladný plameň v knižnici, ale požičal som si Antológiu slovenskej literatúry o holocauste Božia ulička, tak si počítam konečne niečo náročnejšie.
Swordman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 14. 3. 2010 01:18

Má řeč Sworde, koupil jsem si cestou z nemocnice Bibli, u Anděla v Levné knize(taky tam mali Nový zákon na MP3)...nějak ma To pošouplo o kósek dalej, hlavně Ty dišputace za Dlouhých nocí v koutcích Duše...
Tulák po Hvězdách Ogden, Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 14. 3. 2010 11:49

Já se začetl do průmyslovýho práva. To je detektivka! Už jsem pochopil, proč dva úředníci mají tři odlišné výklady. Dám se nejspíš na patenty, ochranné známky a průmyslové vzory...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 20. 3. 2010 23:56

Star Trek - TOS
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 21. 3. 2010 12:34

Umění a kýč - Tomáš Kulka
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 28. 3. 2010 18:04

Tak jsem se dal do The Game - Penetrating the secret society of pickup artists od Neil Strauss :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Marty89 29. 3. 2010 17:03

Beznaděj - Stephen King
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod MarkFX 22. 4. 2010 14:04

minulá knížka byl Hemingway - Sbohem armádo

Sice to bylo o něco lepší, ale opět mi to potvrdilo že hemingvej se mi nelibi, hrozně blbě se mi čte, neni to zajimavy.. Nakonec sem to teda dočetl no, ale s radostí se vracím opět k Remarqovi, tedka pokračování z minulé knihy - Cesta zpátky :-)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka