Nejstupidnější noviny nebo časopis na trhu!

Co číst a co nečíst; nejlepší knihy a časopisy & další kultura

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Malkovich 16. 11. 2005 17:41

Z 90% toho co čtu jsou odborně zaměřené časopisy nebo knížky,ale občas,když zajdu do trafiky pro své oblíbené Stereo a video,nestačím se divit čím redaktoři krmí lidi.Pro mě je jednoznačně vrchol bulvárnosti Blesk a Šíp a potom časopisy tipu Joe.Nechápu,že to vůbec někdo kupuje :?: :cry:
1.CPU AMD Athlon 64 3700+ ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9,Gigabyte GF9600GT
Case Gigabyte AURORA ,Seagate 80+500GB ,LCD monitor LG L245WP-BN, 24" 1920x1200 full HDMI,Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX, DVD±R LG GSA
Malkovich
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 16. 11. 2005 17:44

Blesk... sice moc bulvárů neznám, ale jejich titulní strana "Co jsme našli v popelnicích slavných?" mně dorazilo...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod fales 16. 11. 2005 18:28

jj Blesk je podle me nejvetsi pic****!!!

Nejvic se me libi titulky typy: Gott ma novou lasku!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zelik 16. 11. 2005 18:32

Dost hustý je "Aha" to je ještě horší než Blesk a v každym článku ...Aha zjistilo,Aha tohle Aha tamto a takový zkur**** keci
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myndel 16. 11. 2005 18:57

Pokud je v těch plátcích totéž, co je např na homepage seznam.cz (super.cz) tak mám jasno. Nějak nedokážu pochopit, jak může být buvlár nejčtenější....

Dokonce jsem už začínal mít takovou "zlost" na média, protože ať čtu jakékoliv noviny, snad s výjimkou Respektu, mám občas pocit, že to všechno začíná směřovat do "velkého titulku s malým sdělením", až jsem sám chtěl založit něco vyloženě solidního. Všude mi řekli, že je jim to líto, ale lidi o to nestojí, takže nic nebude.
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Xenie.Výborná 16. 11. 2005 20:20

Spy, Stastny Jim
Xenie.Výborná
Čtenář

Odeslat příspěvekod TheFlyingman 16. 11. 2005 21:15

Řekněme veškerý bulvár. Vyberte si co chcete
Když je nepřítel na kolenou.....musíte ho dorazit.
zastánce teorie pohlcovačů tmy
TheFlyingman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod christian 16. 11. 2005 21:23

Mne se nelibi Spy a Aha..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 16. 11. 2005 22:45

Já čtu jen časopisy jako je Ekonom, Euro, Týden apod. Ostatní časopisy jsou použitelné jen jako pomůcka na utírání zadku. (Kromě hudebních a Technických časáků)

PS: V podstatě čtu jen tématické a odborné časopisy. Ekonomie, hudba, technika, bydlení atd.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 17. 11. 2005 00:54

Blesk, Spy, Aha, Cosmogirl apodbone
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 18. 11. 2005 11:03

!!! Šíp !!!
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AndrewJ 18. 11. 2005 14:52

V Blesku není špatná sportovní rubrika.. o fotbale píše někdo, kdo tomu opravdu rozumí.. ale jinak je to humus
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod M. 18. 11. 2005 17:55

Bulvar a casopisy pro nactilete.
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kodl 18. 11. 2005 18:21

O neco drive bych bez rozmyslu odpovedel bulvar. V soucasne dobe je vsak stale tezsi odlisit bulvar od seriozniho tisku. Dlouhodobe si kupuju MFDnes. Ale posledni dobou to zacina pripominat slabsi odvar bulvaru. Tematicke prilohy Superstar, VyHuleni apod kravovin me zacinaji vylozene vadit...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 25. 1. 2006 07:12

Za vrchol stupidity považuji časopisy typu Chvilka pro tebe, Překvapení a podobně.

Za nekonečný projev drzosti pak Haló Noviny.

Blesk, Šíp a podobné "žurnalistické skvosty" jsou proti tomuhle úplně skvělé čtení ;-). Co se týče bulváru Aha!, tak tam nevím co si myslet. Předpokládám, že tento plátek někdo vydává jen z recese
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Další stránka