Má MF Dnes a její www verze idnes.cz dobrou úroveň ?

Co číst a co nečíst; nejlepší knihy a časopisy & další kultura

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 22. 6. 2007 15:18

Idnes jsou jedine noviny, ktere mame predplacene. A taky jedine, ktere se daji cist. Internetovou verzi moc nectu, prece jen, noviny jsou noviny
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlashek 25. 6. 2007 18:52

MF Dnes považuju za nejlepší české noviny. Přečíst si je patří k mým denním rituálům. Bulvarizace je na nich pochopitelně patrná, ale to je bohužel celosvětový trend, se kterým nejde nic moc dělat. Lidovky mají o něco chudší obsah, ale kupuju je taky. Někdy je celkem zajímavé porovnat tu samou informaci v MF Dnes a Lidovkách :-)
Co se týče iDnes, tak na ně nechodím. Klasické zprávy na netu skoro nesleduju a iDnes mě navíc kdysi vytočilo všudypřítomnými velice obtěžujícími reklamami. Je mi jasné, že musí z něčeho žít, ale to, co předváděli, bylo prostě moc. Jak je to teď nevím, navíc stejně používám Adblock.
vlashek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod DarkLady 26. 6. 2007 11:15

AdBlock používám také a řeknu Ti, že musíš mít i blokování flashe, protože na iDnes Ti nepomůže už skoro nic :(
+ 23.6.2007
DarkLady
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lexx 29. 6. 2007 14:06

iDnes.cz považuju za velmi kvalitní zpravodajství. Na druhou stranu je fakt, že se sem tam nějaký ten bulvární titulek objeví (nepočítaje Revue a Onu - to je bulvár sám o sobě). No a co se týče reklam, používám Ad Muncher a bez problémů: http://ukazto.com/img/idnes.png
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod michee 29. 6. 2007 14:52

iDnes čtu pravidelně několik let a ráda na stránky chodím, ovšem občas mě štvou některé články, které se až příliš blíží bulvárním kouskům, také někteří autoři článků mají problémy s češtinou, občas se najdou nesmysly v článcích (na jednom řádku tak a na druhém tak - pak nevíš, co si máš myslet)), někdy nesedí titulek se článkem....jsou to maličkosti, občas mi to vadí......ale stejně iDnes budu číst dál.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 29. 6. 2007 14:58

Hm, tak tyhle "maličkosti" bych já nepřekousla...nepovažuju to za maličkosti. Ale většinou noviny nečtu, vlastně jsem za tento rok četla myslím jedině Prager Zeitung a párkrát Znojemsko :D
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Lexx 29. 6. 2007 16:47

A ještě jsem zapomněl na nový blog.idnes.cz - velice příjemně to na mě působí, články mají hlavu a patu, jsou tam vesměs rozumní blogeři (žádné vypatlané blogísky o TH), dobře se čtou.
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 30. 6. 2007 20:57

iDnes.cz je snad jediný internetový deník (opominu-li ČTK), který se dá číst. Ale přece jen už to jde taky rapidně dolů, titulky ala "Řev lva na jihu Čech děsí houbaře a ruší televizi" jsou i na mě moc... :(
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 30. 6. 2007 21:23

No úroveň novinářů je šílená.Například dnes jsem na zpravodajském serveru četl Frýdek-Mýstek!
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xsoftx 4. 9. 2007 07:05

Většinou čtu jen deníky vycházející na internetu a občas(u holiče :) ) tištěné noviny. Subjektivně iDnes za poslední dva roky šla dolů: Zprávy nejsou přesné, občas typu bulvár, nicméně patří asi mezi nejrychlejší deníky v uveřejňování nových informací.....a moc mi nevyhovuje jejich web design....
Naposledy upravil xsoftx dne 4. 9. 2007 07:55, celkově upraveno 1
xsoftx
Čtenář

Odeslat příspěvekod Noclaf 4. 9. 2007 07:45

iDnes? *THUMS DOWN* - samej bulvar. MF Dnes se obcas da cist, ale stve me bulvarizace a mnozeni ruznych "tematickych" priloh, ktere jsou plne neceho, co nevim jak bych mohl slusne oznacit.

Z papirovych tiskovin velmi muzu Hospodarky, Respekt a Reflex. To je (pro me) top 3.
Z inetovych se mi docela libi Aktualne.

PS : Uprimne - co kdo ceka od internetovych medii, ktera jsou zadarmo? Pro vydavatele je lepsi uverejnit uplnou Ludolfovocislovinu na kterou se kouknou vsichni (hlavne masy plebs), nez vydat narocny (pro ctenare i pro autora) clanek/rozbor pojednavajici o necem vic do hloubky. To druhy je jednak drazsi a navic se na to tolik lidi nebude koukat a bannerky nebudou vydelavat...
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 1. 11. 2007 00:08

AndrewJ píše:já čtu hlavně
Magistr Kelly
Nadšenec

Odeslat příspěvekod msn 1. 11. 2007 18:43

DigitalDooM píše:ano má i když občas se objeví článek za kterejch bych být autorem chodil kanálama :)

BTW. ale v poslední době se mi zdá že korektor má dovolenou :)>/quote]

Tak to se ti asi jenom zdá, na idnes jsem ještě nenatrefil na jedinou hrubku. Zato na ddworld.cz je jich plno, takže bys korektora potřeboval spíš ty. :lol:
msn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Najja 13. 12. 2007 16:22

U iDnes preferuju hlavně Technet a http://mobil.idnes.cz/, a to hlavně proto, že na wapu O2 Active je to zdarma. Toť vše... Jinak zprávy ani moc nečtu, občas kouknu na Novinky.cz ... Ale to už je lepší iDnes. :hm

Jinak mezi kvalitní počiny bych zařadila aZprávy a České noviny... Až pak iDnes.
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mr.BeeSee 13. 12. 2007 16:33

technet a sport, občas zprávy :lol: :lol: :lol:
Mr.BeeSee
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka