Má MF Dnes a její www verze idnes.cz dobrou úroveň ?

Co číst a co nečíst; nejlepší knihy a časopisy & další kultura

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod fricoolinek2 14. 8. 2005 12:04

Má MF Dnes a její www verze idnes.cz dobrou úroveň ?

Co si myslíte ?
fricoolinek2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 14. 8. 2005 13:20

V posledni dobe bych rekla, ze uroven jde dolu:-/
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod AndrewJ 14. 8. 2005 13:24

J8 bych spíš řekl, že hodně dlouho žádnou nemá... ale to mi přijde téměř u všeh novin v čr, možná hospodářské jsou jakžtakž....

já čtu hlavně britské listy na netu...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod iva 20. 8. 2005 17:05

Tistenou MF Dnes jsem uplne prestala kupovat, mam pocit, ze nemuzou skousnout, ze je v prodejnosti predstihl Blesk, tak se mu snazi priblizit. Je tam cim dal vice bulvarizujicich clanku, nez normalniho cteni. U iDnes si myslim, ze prinaseji zpravy se zpozdenim, aktualnejsi a pohotovejsi zpravy maji na Novinkach a na Lidovkach....
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod adamek.jan 20. 8. 2005 17:45

Ja myslim ze MF Dnes i jeji portal iDnes si porad drzi svoji uroven; aby ne kdyz jsou to moje nejoblibenejsi noviny a muj nejoblibenejsi portal se vseobecnym zpravodajstvim.
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 20. 8. 2005 18:40

Pre mně idnes nejsou E-noviny, ale takový souhrn aktualit a kuriozit.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod kubakod 20. 8. 2005 20:52

Nekupuju zadne noviny, ktere nejsou v Ceskych rukou a tudiz nezavisle. Co se mi MFD dostane do ruky, temer vzdy si povzdechnu nad zkreslovanim informaci.
Priklad:
Titulek jak prase: Paroubek ztratil duveru tretiny obyvatel.
Pod tim v clanku pisou, ze 31% respondentu reklo, ze jeho duveryhodnost u nich klesla.
Nevedel sem, ze pokles duveryhodnosti= ztrata duvery.
No jo, ale nekomu se lip hodi do kramu, kdyz se napise, ze tu duveru ztratil. A takovych veci je tam spousta. Ale jak rikam, je to temer v kazdem tisku stejne. Kazdy prihriva nejakou polivcicku. Takze ja toho ctu vic a snazim se nejak zorientovat :-)
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod DigitalDooM 20. 8. 2005 21:10

ano má i když občas se objeví článek za kterejch bych být autorem chodil kanálama :)

BTW. ale v poslední době se mi zdá že korektor má dovolenou :)
Šéfredaktor webmagazínu
//CPU:AMD X2 6000+ MB: GigaByte GF5900SLI - RAM:2x1024MB Geil 800Mhz CL4 - GK:ASUS GF8800GTX - HDD:2xWD250KS 1xWDRaptor74GB - ZDROJ: TT 750W - CRT Dell21"Trinitron
DigitalDooM
Čtenář

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 20. 8. 2005 22:01

pro me je idnes.cz jeden z nejlepsich zdroju zprav... maji uroven
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod kosch 21. 8. 2005 00:26

Iceman: tak někdy zajdi na http://www.ihned.cz to je podle mě jediné co v Česku skutečně za něco stojí... idnes mi přijde, že je stále horší, což platí i pro papírovou verzi, jediné co za něco stojí a řekl bych, že se i neustále zlepšuje jsou Hospodářský noviny...
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mickaelb 21. 8. 2005 00:41

Ted me na tom ihned.cz dostal tento nadpis: Penc volal z festivalu Paroubkovi, ten rychle zavěsil .....fakt jak z blesku ;)
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 21. 8. 2005 09:52

mickaelb prave proto ;]
kosch ne to je podurovni
noviny nectu (papirove)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod MAx.lol.bowwer 25. 7. 2006 10:52

V jednom dokumentu jsem slysel, ze pred tim nez prectete noviny zjistete si kdo je jejich vlastnikem, rekl bych, ze to plati obecne :|
MAx.lol.bowwer
Čtenář

Odeslat příspěvekod DarkLady 22. 6. 2007 13:15

Já žádné noviny nekupuji, veškeré informace mám z netu. A musím se přiznat, že jak jsem měla idnes ráda, tak jsem nedávno smazala odběr novinek z rss čtečky a i z google domovské stránky. Zůstala jsem jen u zpravodajství Aktuálně, které mi tak nějak přirostlo k srdci a občas také zkouknu Lidové noviny...
+ 23.6.2007
DarkLady
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 22. 6. 2007 13:36

No taky jsem driv tam lezl porad, ale ted uzz jen obcas.. nejak me uz otravily a myslim ze sli dolu.
tOplOaDer
Nadšenec

Další stránka