BULVÁR - Blesk, Spy, Rytmus života - čtete je?

Co číst a co nečíst; nejlepší knihy a časopisy & další kultura

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Michal P 20. 2. 2007 22:49

Já čtu jenom to co je zadara, takže Metropolitní expres a Lidové noviny. Ty lidovky nám dávaj v bufetu při nákupu nad 20kč.
A pak už jenom reklamní noviny :)
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 20. 2. 2007 23:14

to asi svědčí o úrovni toho bulváru že to dávají jako bonus ke svačince :-P
mae-geri píše:jj, nebo 24 hodin... Cim vic, tim lip :lol:

24 hodin - to je taky nějaká tiskovina, noviny?? neznám :roll:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Hansol58231 14. 2. 2010 00:45

Mi kupujeme Blesk(nebo někdy Aha) ale ne kvůlu celebritám ale kvůli ceně a taky jetam většinou jen to co člověka zajímá.

A vše je tam hezky baravně označené a odělené a člověk nemusí pátrat přes celou stránku kde ten článek pokračuje.

Navíc máme vyzkoušenou že dobře hoří(při podpalování dřeva v kamnech)

Někdy ale to je spíš vyjímečně si koupíme i jiné noviny ale to už taky neni co bejvalo ani ne čtvrtina jsou zprávy,větší část jsou reklamy, další část jsou celebrity apod. a velkej zbytek je sport.

P.S. Noviny nekupujeme každej den.
Ono stačí když jednu tzv.zprávu zopakujou za celej den v TV 10x(myšleno celkově na všech programech).
Hansol58231
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Hansol58231 14. 2. 2010 00:47

MarkFX píše:to asi svědčí o úrovni toho bulváru že to dávají jako bonus ke svačince :-P
mae-geri píše:jj, nebo 24 hodin... Cim vic, tim lip :lol:

24 hodin - to je taky nějaká tiskovina, noviny?? neznám :roll:

To je TV program - České televize, kde běžej neustále zprávy (docela by se dalo říct že co řeknou na ČT1 pak zopakujou na ČT24)
Hansol58231
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 14. 2. 2010 16:00

MarkFX píše:24 hodin - to je taky nějaká tiskovina, noviny?? neznám :roll:

Nevím jestli to ještě vychází (asi už ne), ale to byly noviny zdarma rozdáváné ráno při cestě do práce. Něco jako Metro - to bylo tedy jenom v metru, ale tohle rozdávali i na zastávkách.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod trent 14. 2. 2010 16:01

Hansol: to si asi pleteš s ČT24, ne?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 14. 2. 2010 17:26

Bulvár, nacházím,,na Bulváru,,v koši, he...a počtu si v tramváji taky a U Zvonu to zase do koše vrátím. Pro Druhého é Třetího, Houmího. Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Hansol58231 14. 2. 2010 18:38

4honza píše:
MarkFX píše:24 hodin - to je taky nějaká tiskovina, noviny?? neznám :roll:

Nevím jestli to ještě vychází (asi už ne), ale to byly noviny zdarma rozdáváné ráno při cestě do práce. Něco jako Metro - to bylo tedy jenom v metru, ale tohle rozdávali i na zastávkách.

Aha tak to jo.

Ono totiž na ČT24 byl taky nějakej pořad kterej se jmenoval stejně (jednalo se vlastně o zprávy- a jmenovalo seto stejně a dávaly to tam každouch chvíly)
Hansol58231
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jack111 14. 2. 2010 19:42

Hansol58231 píše:Mi kupujeme Blesk(nebo někdy Aha) ale ne kvůlu celebritám ale kvůli ceně a taky jetam většinou jen to co člověka zajímá.
...
Někdy ale to je spíš vyjímečně si koupíme i jiné noviny ale to už taky neni co bejvalo ani ne čtvrtina jsou zprávy,větší část jsou reklamy, další část jsou celebrity apod. a velkej zbytek je sport.

:shock: Nespletl jsi se trochu? Reklamy nevím, nevnímám je, ale řekl bych, že jejich počet bude +- stejný s ostatními. Snad všechny noviny mimo český bůlvár, kam spadá i blesk má více zpráv z politiky, ekonomiky, krajů (podle druhu) než právě bulvár, který už z logiky věci něčeho takového není schopen. Jsou noviny, kde se o "celebritách" nepřečteš skoro nic. Sport má Blesk jeden z nejlepších (to je vlastnost i zahraničních bulvárních deníků).
Nutno dodat, že u nás seriózní noviny na podobné úrovni jako v některých státech (bohužel) nejsou. A blesk svou úlohu zastává dobře.

ČT24 je televizní stanice. ČT24 s nějakým dalším slovem se pak občas vyskytuje v některých jejich programech.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 3. 5. 2010 22:39

Ctu zive.cz, pocita se to do toho taky?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 4. 5. 2010 05:28

No pokud si to tiskneš...
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 4. 5. 2010 07:31

Jo a kromě,,Kojšovek,, si počtu díky bohatším pacientům u dochtora v čekárně i si něco vyškubnu, he...Houmí Marcel od Zvonu, ehm súseda kupuje Respekt a má ho do,,sběru,,.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod eRiper 5. 5. 2010 18:52

Bulvár nečtu. Je mi jedno kdo s kým spí a jaké má problémy. Co je mi do toho?
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mareq0 14. 5. 2010 18:31

Taky mě to nezajímá. Ale rád pozouju lidi při čtení těchto plátků :D
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 14. 5. 2010 19:40

Bulvár nečtu, ale chápu že je oblíbený. Většina Čechů má ráda drby a cizí neštěstí jim dělá dobře a proto se bulvár dobře prodává.
vaclavbarak
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka