Nevím, myslím že "starší generace" (řekněme 30 a vejš) jsme, i když máme net, tak nějak zvyklí a chceme tištěný noviny (co taky jinýho dělat při dojíždění 30 km vlakem do práce), prostě síla zvyku z doby kdy noviny četl každej a net nebyl. Generace zvyklý na internet od malička už k novinám takový vztah nemá. A teď je jedno zda se bavíme o bulváru nebo o seriozních denících
Jo no... Když sem to čerstvě četl na netu tak hned mě napadlo že se tím budou bulváry zabývat ještě další měsíc...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Dyť o čem jiném by bulváry psaly?? Nic se neděje. Celý obsah bulvárního časopisu mi přijde těžce zcestný. Jen blbosti, které člověku k ničemu nejsou. Ale proč to pak lidi tolik čtou???
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
A hodne lidem se nechce premyslet nad clankama v normalnich novinach... U bulvaru je to jednodussi, proste prectes, zapomenes... A kdyz vidim ty duchodce v metru a tramvaji.... Igelitky Tesco a tri bulvary v ruce
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne