BULVÁR - Blesk, Spy, Rytmus života - čtete je?

Co číst a co nečíst; nejlepší knihy a časopisy & další kultura

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod iva 26. 6. 2005 15:37

Jaky je vas celkovy nazor na bulvar? Ctete ho? Fandite Vondrackove v jejich soudnich sporech s bulvarem? Ja se priznam, ze na netu ctu Blesk, ne denne, ale tak ctyrikrat do tydne na neho juknu. Blesk ma u me jedno hodne velke plus, ze jako jedine medium se venuje umelcum, kteri maji uz davno svuj profesni zenit za sebou a my vsichni jsme uz na ne trochu pozapomneli, protoze se nam nepripominaji denne z TV serialu, ani z NOVAckych estrad. Za vsechny priklady pripomenu, ze nebyt Blesku, tak nevim, ze nedavno nam zemrela Eva Jakoubkova, o smrti Mily Myslikove jsem se take dozvedela diky Blesku a ani nevim, ze by jine noviny o tom psaly.... Naopak o SPY si myslim, ze je to novinarska zumpa... Co si myslite vy?
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod adams 26. 6. 2005 15:40

Je to jen opovržení hodná zábava nižších vrstev a každý slušný člověk se tomu vyhne obloukem. Takže iBlesk čtu taky. Ale kupovat bych to nemohl. Spy a spol jen v čekárnách u dokotora.
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 26. 6. 2005 15:44

Nectu,nekupuju. V trafice mi staci precist si nadpis, pripadne prvnich par radku clanku na titulni strance a vim, o cem je cely Blesk.
Ale znam dost lidi,kteri temito udalostmi okolo "celebrit" ziji a je pro ne nejvetsi zabavou poklevetit si se stejne postizenou osobou o tom, ze "ta Veresova uz je zase s Jagrem"!!
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod ES0 26. 6. 2005 16:02

no ja se v tehle casacich docela vyzivam(ale nekupuji si je, uz ne:-)), vzdy jsem se nasmal vic jak z nejakeho vylozene humoristickeho casaku:-)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mývalice 26. 6. 2005 16:17

Já taky nečtu, nekupuju.
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod Asspenn 26. 6. 2005 17:14

Denně si ráno kupuju ke snídani Blesk, zasměju se a večer do toho vysypu popelník.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod adamek.jan 26. 6. 2005 17:26

Kdyz mam spatnou naladu, koupim si Blesk, prectu drby a hned je vsechno oki ;-)
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod gofry 26. 6. 2005 17:52

Raz som to [Blesk] cital v nejakej cakarni a dozvedel som sa tam spustu zaujimavych informacii. Napriklad ze Helenka [Vondrackova] mala na ranajky celozrny chlieb s redkovkami, zelenym salatom a paradajkou, plus k tomu 2 deci cerstveho 100% pomarancoveho salatu. O božskom Kájovi tam tiez bolo par zaujimavych informacii.
Tieto informacie boli pre mna velmi prinosne a bol to pre mna taky silny zazitok, ze si to pamatam dodnes. Ked mi je zle a boli ma zaludok, tak si na to spomeniem, hodim tyčku a hned je to lepsie :)

Necudujem sa, ze to citaju nejake stare babky alebo klebetnice, ktore toho asi vela na praci nemaju, ale ked vidim typka v obleku s kravatou, bielou koselou a elegantnym kufrikom ako cita Blesk, tak to mi pride vazne cudne.
gofry
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 26. 6. 2005 17:56

no kouknu se obcas na Blesk jako na jejich internetove stranky, ale ze bych si to koupil to fakt ne... Podle me to nemuzou cist normlani lidi... Bud lidi znudeny nebo hledajici senzaci za kazdou cenu..
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Asspenn 26. 6. 2005 18:16

Dovedeš si představit lepší čtivo poránu? Lehký, nemusí se nad tím přemejšlet, nemusí se tomu věřit . .. pohodička. Lidovky bych ráno nepřelouskal.

Jo ... jestli to někdo bere vážně, to je jiná, to je pak na zamyšlení
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod AndrewJ 26. 6. 2005 21:26

V Blesku je dobrý sport
Naposledy upravil AndrewJ dne 26. 6. 2005 21:43, celkově upraveno 1
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod mareq 26. 6. 2005 21:36

Blesk má internetový stránky? To je mi ale novinka :D
A papírový vydání taky nečtu...
.: Powered by Dell Latitude D505 & SE W800i :.
mareq
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Koby 26. 6. 2005 21:37

Kupuju Blesk asi tak jednou za týden. Je to nejpohodovější a nenáročný čtení, který zabaví. Po cestě v metru pro mě ideál. Ale domu mi to nesmí. Ostaně domu nekupuju žádný noviny. Jsem ve věku, kdy Blesk je pro mě blbost, ale MF dnes a podobný ještě větší blbost :-)
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ivory 26. 6. 2005 22:37

Nečtu!Je to pod moji úroveň ;-)
VW New Beetle 1.9 TDi - CULT CAR
Mercedes-Benz C class 240 aut. - BEST CAR
Ivory
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 26. 6. 2005 22:42

Nectu zadne noviny a casopisy
vystacim si s idnes.cz:))
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Další stránka