Jaké čtete pravidelně časopisy?

Co číst a co nečíst; nejlepší knihy a časopisy & další kultura

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ace Rimmer 22. 5. 2005 12:31

Obcas 100+1, a 21. stoleti. Pravidelne nectu zadny casopis od te doby co jsem pripojeny na net :-) Driv jsem cetl Computer, obcas Chip, a mam doma sbirku Score od cisla 4 nekam zhruba po 80. Jo a z detstvi mam sloupec asi metr vysoky casopisu ABC :-)
Jinak me zaujal Koktejl, fakt super casopis o cestovani, ale nejak se mi za to nechce davat ty prachy, tak si obcas pujcim od kamarada.
Ace Rimmer

Odeslat příspěvekod iva 22. 5. 2005 13:34

Jake je to 21.stoleti? Neni to moc technicky, nebo odborny? Cestovatelske casopisy ctu taky, i Koktejl, ale vic me bavi Lide&Zeme....
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bigdoc 22. 5. 2005 14:37

Respekt čtu dneska už skoro patnáct roků, nějak s ním nemůžu skončit... byl lepší, ale pořád to jde.
Občas týden, ale je to v podstatě taky takový "infotainment". Reflex má pořád svůj styl - jsou tam dobré věci i hrůzičky hned vedle sebe, ale je svůj.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Cyborg 22. 5. 2005 17:27

Pravidelně čtu LeveL a Auto motor a sport
Hasta la Vista, Baby...
Cyborg
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fales 22. 5. 2005 17:31

Myslim si, ze samozrejme tam najdes neco odborneho ale je to takovy primereny ale je to typ casopisu kde ctes uplne kazdou stranku a ne jako u jinych casopisu proste preskakujes stranky nudou.
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ConPower 22. 5. 2005 19:04

Dřív ABC, Mobility, teď už ale pouze na webu. Jako rodina kupujeme Týdeník Televize a mamka Muže a Smrt (= Žena a Život :D ).
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zamilovaná 23. 5. 2005 06:00

Mobility, Mobil a Wireless, YOP, Sestra :-)
Zamilovaná
Čtenář

Odeslat příspěvekod Genetic 23. 5. 2005 15:31

Já čtu jen YOP, MAXIM. Od slečny občas dostanu do ruky Cosmopolitan a podobný plátky.
Genetic
Čtenář

Odeslat příspěvekod huncut 23. 5. 2005 17:53

No já když si chci koupit něco do autobusu na čtení, tak většinou půl hodiny koukám v trafice do výlohy a pak si nechám zajít chuť :) Je to hrůza no, člověk zvyklý hledat věci na internetu, nachází v papírové podobě jen samé odvary. Ale sem tam se dobré kousky najdou.

Za sobré časopisy považuju Velo (z toho by si měli brát příklad ostatní - 200 stránek za 65 kč a pro cyklisty mislím dobré čtení), pak se mi líbí 21. století, tam bývá často opravdu zajímavé čtení. Ikarie je taky fajn, tu jsem kupoval dřív pravidelně, teď už na povídky nějak není čas. Sem tam si koupim Týden, ale vždy až po prolistování a zhodnocení jestli tam jsou pro mě zajímavá témata.

Rád bych si sem tam koupil něco o pičítačích či mobilních technologiích, ale problém těchto časopisů je bohužel v tom, že kdo má internet se dočte pouze věci, které už dávno ví. Nenabízejí prakticky nic nového, navíc jsou často nesmyslně předražené.
huncut
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Matlal 24. 5. 2005 09:09

Já kupuju pravidelně VTM a Potápění. Akorát to pokryje mopje koníčky a zájem o nové věci.
Matlal

Odeslat příspěvekod Ozzycek 24. 5. 2005 10:15

odebíráme 21. století, což je podle mne opravdu fajn čtení. Epocha je proti tomu možná trochu bulvár, spíš neověřené ale zajímavé teorie apod...

Jinak Premiere a další věci z oblasti IT...
Ozzycek
Čtenář

Odeslat příspěvekod iwigirl 27. 5. 2005 20:18

Mobility,Tyden,Premiere,Ekonom.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Storm8 27. 5. 2005 22:44

Maxim, Speed, T3, Stuff, dříve i mobil, mobility, svět počítačů, ale nějak se mi tyhle 3 časopisy přestali líbit...
200 v městě. 300 z místa.
Storm8
Čtenář

Odeslat příspěvekod vratu 28. 5. 2005 09:02

Rád si kupuju Stuff - náhodou nevíte jak se to vyslovuje???

A taky si kupuju CarAuto
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mbing 28. 5. 2005 09:39

Na to by se hodila anketa.

Hodně dávno: Počítač pro každého ( :-) )
Dávno: Svět počítačů (Vadilo mi, že je pro lamy. Na každé stránce vysvětlování pojmů, atd.)
Dříve: Computer, Connect!, Linux+
Nyní: kvůli extrémním cenám ostatních časopisů už jen Computer a Praktická elektronika
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka