Prison Break

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Fuck8r 26. 9. 2007 22:01

to jsou vocasové :!: -> 4:3 :roll:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 27. 9. 2007 20:28

Vole, ty jsi fakt cekal widescreen? Jinak kousek jsem zahlidl a dost me pobavil dabing Lincolna, chlap jak hora a mluvi jak skrcek...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 27. 9. 2007 21:07

né ten úplný wide 21:9 ale normální origo 16:9 ...

N@VA si to vyzoomuje a ještě udělá směšný dabing - tomu se říká prznění dobrých děl ...
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lexx 28. 9. 2007 09:38

Dyť se na to nekoukej. Já si taky radši dám originál s titulkama...
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fuck8r 28. 9. 2007 10:00

taky že jo ... originálek bez reklam 8) ... jo to mně připomnělo: ještě jsem neviděl s3x02 ! :o ... jdu na to :D
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod K1LL 28. 9. 2007 10:08

Fuck8r: o moc se to neposunulo, postavy si pěkně popovídaly, trošku jsme si poplakali (slabší jedinci, pochopitelně : D), oslavili hrdinu a nezbývá než čekat dalších pár ubíjejících dní
Aces High
K1LL
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 9. 2007 18:28

Vida, v Cesku je celkem pocetna fanouskovska zakladna. Vyjde jedna kritickejsi recenze a uz se vsichni sesypou jak vosy...

http://filmpub.atlas.cz/televize/137953 ... px?diskuse
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pickun 3. 10. 2007 22:32

Nova me nastvala. Myslel jsem si, ze zase daji 2 dily. To je na ***** cekat tyden na 1 dil.
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marz 4. 10. 2007 01:07

No tak třetí serie zatím podle mně nic moc. Tři díly už jsou venku a zatím se tam nic moc neděje. Čekal jsem víc. Zlatá první serie, kde se to rozjede hned od začátku, ve třetí už moc ne.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 4. 10. 2007 11:04

zatim hodnotim 3 serii neutralne, oproti dvojce se to aspon vratilo do vezeni, ale porad mi tam chybi to napeti z jednicky kdy meli pripraveny nejaky dokonaly plan, ale vzdy se jim to nemozne zesralo a museli tezce improvizovat, v ty 3 je to zatim takovy malo dramaticky

ps: ale zajimalo by me jak bych to hodnotil kdybych tuto serii videl jako prvni
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 4. 10. 2007 11:42

Vypadá to jako by chtěl utýct tak že bude dělat mrtvolu a oni ho pohoděj ven ale je tam jeden problém - dozorci ty mrtvoly pro jistotu střílej do palice - tak nevím no :D
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod marz 4. 10. 2007 11:47

No to možná jo, ale já myslím, že nakonec vymyslí něco jiného. Nějak po tmě utečou. Vypne proud - možná - a uteče normálně přes tu "louku". Nebo možná i jako mrtvola, ale nevím, co by vymyslel na to střílení. No uvidíme, necháme se překvapit. A pořád ještě čekám, že to začne být trochu napínavé.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 4. 10. 2007 11:49

Já zatím trojku rozkoukávat nechci, drásá mě, když musím čekat na další díl... Takže asi počkám, až bude celá série komplet :-D
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod bombul 4. 10. 2007 11:56

Ja som este nevidela ani jeden diel tak mozno si spravim test a pozriem si najprv 3. seriu, potom vam poviem nezaujate dojmy :wink:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod marz 4. 10. 2007 12:14

Já myslím, že když budeš chtít dát nejprve třetí serii, tak nebudeš strašně moc věcí chápat - natož tak znát nějaké charaktery postav..... To by pro tebe byl asi hlavní problém. Postavy totiž už znáš z první a durhé serie, takže se ve třetí serii samozřejmě nikdo nebude obtěžovat je tam znovu uvádět.
I blbci letí vzhůru!!!
marz
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka