tak tento serial povazuju za nejlepsi co jsem kdy videl, moc se mi to libilo. Bylo to napinavy od zacatku do konce
Uz se tesim jak ted na konci zari budenova serie tak se mame vsichni na co tesit
Včera jsem se konečně podívala na první díl 3. série, kterýho jsem se nemohla dočkat. A byla jsem překvapená Od hodně lidí jsem slyšela, jak to upadá, že nejlepší byla jen první série atd.. No sice se mi taky nejvíc líbila, ale ta třetí taky nevypadá špatně. Prostě Prison Break bude vždycky můj nejoblíbenější seriál
Jak se vam libi ten preklad? Utek z vezeni. Mne to prijde uplne na nic. Spis meli nechat originalni nazev. Znelo by to lip.
Doufam, ze se to tady uz neresilo...
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
Uf, jak to chces jinak prelozit? Kdyby nechali PB, polovina cechu to zas bude vyslovovat foneticky a nadavat ze nam zas sem tahaj nejaky cizi nazvy, pri "Prison Break / Utek z vezeni" se zas bude remcat ze to je dlouhy a pri "Uteku z vezeni" bude nespokojenejch par lidi z internetu...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Nic moc no... Ale lidi si zvyknou, stejně jako si zvykli na Ztracené. Nebo spíš běžný divák si ani nemá na co zvykat, když originální název nikdy ani neslyšel
Jinak třetí série se začíná opět zajímavě rozjíždět, prison break again...
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.