Nejoblíbenější seriál

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Swordman 17. 1. 2010 23:20

Farscape.
MB ASUS A7V600-X,Athlon XP 2500+ Barton , 1791 MB RAM ,Radeon 9200SE 128MB, Audigy 2, LG GSA 4163B,LG GSA 4081B, HDD: WD500GB PATA,Seagate Baracuda 80GB SATA,WD200GB SATA,
CRT Belinea 17", Zdroj CHIEFTEC CFP-400-12G
Swordman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Agramon 1. 8. 2010 18:29

1. Červený trpaslík
2. Jistě pane ministře/premiére
3. IT Crowd

Dál doporučuju Dánský seriál Riget (Království), ten u nás v TV asi jentak nepotkáte..
Agramon
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 19. 10. 2010 12:58

U mě v poslední době boduje Big bang theory :-) Čtvrtá serie je prozatím geniální :-)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 10. 2010 13:51

Naprostý souhlas :-)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 28. 10. 2010 10:41

Pátý díl lehce ztratil oproti předchozím čtyřem, ale stejně je to výborné :-)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Player. 30. 10. 2010 22:36

Big Bang je super, ale u mna osobne vedie druhy serial Chucka Lorre-ho, Two and a Half men. Lorre je proste genius. Vzdy ked vyzera, ze serial v dalsej serii nema z coho cerpat, tak pride Chuck Lorre a posunie ho na novu uroven.
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 31. 10. 2010 15:52

Já poslední dobou propadl Top Gearu..

Ale jen v originále, to co vysílají u nás je děs. Ostatně jako všechen dabing na Coolu.
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod sioga 29. 11. 2010 14:12

ja jsem rad ze prisla digitalizace a prima prinesla cool, i kdyz uz ted posledni dobou krome simpsnu,top gearu a jednou tydne heroes nic tam nesleduji, posledniho vic nez pul roku jsem zacal sledovat serialy online predevsim sit-com a sci-fi mam nejradsi, ted jsem zacal se star trek: enterprise.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 30. 11. 2010 00:40

Tak se ještě na primě kůl koukni na teorii velkého třesku.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod sioga 30. 11. 2010 14:22

kdysi kdyz to davali pred timhle poprve na cool, tak jsem zkoukl par dilu a nejak mne nezaujal, ale ted kdyz jsem zacal koukat ted co zacali vysilat, tak mi to prislo nejak na chut, protoze ted uz se vidim v nich sebe, selektivni mlcenlivost jako u radje, ziji s mamkou jako ten inzenyr, nemusim socialni vztahy jako dr. sheldon, nerozumim sportum jako leonard, a jsem maly jako ti tri. takze mi to pripadalo tak vtipne a nemel jsem co delat ze jsem to zacal koukat na netu a uz tv kvuli tomu nezapinam.
stejne jako jsem predstih tv, s atlantisem a star trekem.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AliGiro 3. 12. 2010 01:12

AliGiro píše:monty pythons flying circus
red dwarf
futurama
přátelé
simpsonovi
black books
jistě, pane premiére/ministře

Rád bych k mému dávnému seznamu ještě dodal HIMYM, TBBT, celkem mě bavil i Cleveland Show, The Flight of the Conchords(doporučuji) a třeba Top Gear
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 3. 12. 2010 13:42

trent píše:Tak se ještě na primě kůl koukni na teorii velkého třesku.

viděla jsem necelý dvě série a můžu jen litovat, že jsem na něj nepřišla dřív :) doporučuju každýmu (originál je samozřejmě lepší než dabing)
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod mtmccox2 3. 12. 2010 13:48

Dabing krade duši :P
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod trent 3. 12. 2010 14:23

To říkali indiáni o fotoaparátu taky. ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod sioga 10. 12. 2010 03:27

pred chvili nebo presnejic 10.11.2010 kolem druhe hodinny ranni, protoze jsou me prispevky prochazeji schvalovanim, jsem dokoukal enterprise 3x8 a i pres to ze bych si pral aby lidstvo neexistovalo, tak po te co zeme byla znicena a k sve nove kolonii se blizil posledni lidsky konvoj kosm. lodi, mi bylo smutno, ale v soucasne chvili bych to pral ne planete ale lidstvu aby jej potkalo totalni vyhlazeni, ale snad nastane nejaka udalost ktera zmeni chovani lidskeho druhu, ktery se chova jako zver ale s tou temnou energii uvnitr duse, a nazev homo sapiens bude pravdivy, kde pravda zvitezi nad falesi, a kdy lidi budou moct svobodne se vyjadrovat aniz by se bali utlacovani ci diskrimance.
sioga
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka