24 hodin

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Lexx 29. 1. 2006 12:32

Co říkáte na tento seriál? Jaké jsou vaše oblíbené postavy? Která řada se vám líbila nejvíce? :lol:
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 29. 1. 2006 12:42

Se mi libil.. Videl jsem 3 serie a libila se mi ta prvni.. Jinak jsem nekde zahlidl,ze ma byt jeste serie 4 a 5.. :-)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 29. 1. 2006 12:44

Já viděl všechny čtyři série, 5. se zrovna v Americe vysílá :) hodně lidí říká že je to blbost, ale je to můj nejoblíbenější seriál, jenom někoho možná odradí tím patetickým dějem... ale jde o zpracování, to je fakt realistický a nikdy nevím co se může stát, prostě se to vymyká klišé...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod ewing 29. 1. 2006 13:36

Nikdy som to nevidel, ale asi sa po tom poobzeram...
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lexx 29. 1. 2006 13:40

Je to skvělej seriál, taky můj nejoblíbenější :-)
Skvěle pojatý reálný čas. A neni to jako ostatní seriály, tady si nemůžeš být nikdy jistý, co se stane, protože každý je nahraditelný.
Mně se asi nejvíc líbila 4. série - nahuštěná úplně maximálně. No a na pátou jsem zvědavej, zatim jsem viděl 2 díly a vypadá to na pěkněj mazec ;-)
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kodl 29. 1. 2006 14:41

Koukal jsem je na prvni u druhy mi utkl zacatek a uz jsem to nerozkoukaval. Nad treti jsem ani nezacal koukat
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 29. 1. 2006 14:46

dival jsem se na prvni dil prvni serie, ale nejak me to nezaujalo. mozna jsem mel pockat jeste par dilu. proste nic pro me, ale chapu, ze se to nekomu libi.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Zelik 29. 1. 2006 16:25

Občas jsem na kouknul, ale jen občas takže jsem pořádně nevěděl kdo je kdo, o co jde atd. tak jsem se na to nedíval...
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 30. 1. 2006 02:00

Viděl jsem asi 10 minut z jednoho dílu. Pak jsem použil nejdůležitější tlačítko na ovladači - OFF :-D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Vincent 1. 2. 2006 22:10

jedinej seriál u kterýho jsem nevynechal ani jeden díl :) fakt mě to vzalo a těším se na pokračování...
Vincent
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jizz 2. 2. 2006 12:36

mam doma sest dilu pate serie :wink:
jizz

Odeslat příspěvekod hotspot 2. 2. 2006 13:45

Já zrovna koukám na pátý díl :) pořád to samý osvědčený schéma (zrádce ve vedení, teroristi) ale zase to funguje tak že se nemůžu dočkat jak to bude pokračovat :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 2. 2. 2006 19:10

Skvělý seriál
Jack O´Neill
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Lexx 3. 2. 2006 12:57

Jo, pátej díl skvělej ;-) "I'm not CTU."
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 3. 2. 2006 23:35

tak na tohle se nekoukam..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T
š.ť.á.p.i
Nadšenec

Další stránka